Štimac počeo razgovore sa liderima opozicije o nastupu na izborima u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Sns nam postavi vaterpolistu, a mi odgovorimo- kosarkasem? Super. Posle se neko cudi kako se gube izbori.

  2. Imenjace, zelim ti PUN uspeh u tvojoj nameri, ali nezaboravi: Onaj koji neuvidi sebe u uspesnoj poziciji radi po sistemu: Ako nisi samnom, protiv mene si ! A i sama Srpska tvrdoglavost je u pitanju. Zato, ne sam, nego malim timom kreni u obilazak tih stranaka, a onoga ko nece razumno u „tim“ opozicije, javno ga prezentovati kao BRUKU u politici, a ne kao Politicara u borbi za dobro Naroda. Neka ti je srecno, imenjace !

  3. Ko razgovara sa njim. Moja baba je juce izjavila da bi zelela da bude gradonacelnica beograda. Kad bi mogla da dodje na razgovor sa opozicijom. Zer je moguce da nemate coveka za to mesto, nego trcite po gradu ne bi li naisli na dobrog kandidata. Aleksic vam nije dobar. Ni mali senta, ni profesor jankovic. Baš bi vam lego Brus Li.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.