Stižu Putinov protokol i bezbednjaci

Prethodnica ruskog predsednika dolazi u Srbiju 12. januara

Ostavite komentar


  1. „Mislim da će ruska strana ponoviti da rešenje mora da se traži u okviru Rezolucije 1244 i da će dati podršku sporazumu do kojeg dođu Beograd i Priština. Dakle, ponovo će biti poslata jedna nedorečena poruka…“
    Koja neodređena, valjda određena i jasna 100%. Ruski interes je nema menjanja granica Srbije i tačka.

  2. A sta je sa parama koje su za vreme Milosevica iznete preko Kipra u Rusiju, kad ce Rusi to da konfiskuju i vrate posto kazu da smo bratska zemlja? Zasto Putin podrzava Vucica koji nam krade lovu i protiv kojeg protestvuje 40 000 ljudi subotom?

  3. Krajina je od 1991 – 1995 (1998) godine hrabro odolevala napadima zapadnih sila i NATO pakta i za toliko odložila njihov napad na Srbiju i Rusiju . Na kraju XX veka Krajina je bila jedini protivnik NATO pakta. Surovo je kažnjena jer im je pokazala da nisu toliko jaki kakvim se žele prikazati. Dogodine u Kninu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.