Stojanović: Opozicija ne sme da dozvoli da je Vućić smuva na izbore

Ostavite komentar


  1. Ako ne zele da izadju,ne moraju, svako ima pravo na svoje slobodno misljenje, ako smatraju da je to u redu neka urade tako.

    1. BABOVIC:Izašli bi oni, ali znaju da će doživeti fijasko i zbog toga će ih i da bojkotuju.

  2. U BOJKOT, aktivni bojkot jedino ovu kakvu-takvu „opoziciju“ spasava, svako drugo cinculiranje sa Vucicem jeste i samoubistvo zauvek i onako su svi ( opozicionari ) odavno prokockali poverenje kod casnih gradjana koje su vec vise puta prevarili. BOJKOT-om pokazati koliko je diktator i samodrzac, samokrunisani despot i vodja organizovanog kriminala u Srbiji u stvari jedan obican prenaduvani ( medijski ) balon koji svakog casa moze da pukne u milion parcica. MAFIJOKRATIJU koja je na vlasti moramo jedinim putem srusiti a to je BOJKOT njegovih laznih izbora i organizovanim OTPOR-om na ulici, jer mafija nikada nije „otisla“ sa vlasti glasackim listicima vec svenarodnim ustankom i „posranom“ motkom.

  3. Pa ti gospodine ako si doktorant, onda bi morao znati da se vlast osvaja izlaskom na izbere, a ne bojkot istih.

  4. Kao da živimo na različitim krajevima planete pa se borite sami protiv sebe! Pa zar ne mislite svi zajedno za dobrobit ovog narod koji vas ustalom i postavlja tu gde jeste?!

  5. PRVO POZDRAV ZA SJAJNOG MLADOG GOSPODINA BOBANA.NEGO MENI ZAISTA OVDE NESTO NIJE JASNO.OVA NASA OPOZICIJA PRVO JE UPROPASTILA GRADJANSKE PROTESTE,A SADA KOLIKO VIDIM POKUSAVA DA OBESMISLI I BOJKOT.SVIMA JE JASNO DA OD ISPUNJENJA ZAHTEVA NEMA NISTA.E SAD,RAZMISLJAM DA NIJE NEKO SLUCAJNO NAPRAVIO NEKI DIL SA OVIM…NE TVRDIM, SAMO KAZEM. NE BI IM BIO PRVI PUT. PRIJATAN DAN!!!

  6. za ove što im nije jasno šta posle bojkota. ako opozicija bude jedinstvena i odradi bojkot tako da izlaznost bude ispod 40% (ili da ga uhvate u krađi) diktator više neće imati legitimitet i moraće da raspiše nove izbore za pola godine. U protivnom odnos prema njemu će se na zapadu početi menjati i za godinu dve bi mogao da ima status madura, a toliko nadajmo se „vođa“ ipak nije glup.

  7. Gospodine Stojanoviću, ako Vi u budućnosti budete faktor odlučivanja u Srbiji, biće nam gore nego od 2000-2019. Politika bojkota je matrica ljudi bez ideje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.