Stojanović: Opredeljni da ostanemo u svojim domovima

Ostavite komentar


  1. Imam dovoljno godina i odlicno pamcenje, pa se u skladu sa istim ne slazem sa gospodinom Stojanovicem koji je u koaliciji sa Tacijem.
    Posebno se ne slazem sa konstatacijom da A.Vucic brine o obicnom coveku, jer dok su 90-ih buktali ratovi on se useljavao u novi stan, dok je njegova generacija ratovala u ratu koji nisu zeleli oni, vec Vucic i ostali…
    Ima toga jos, ali samo ovo je dovoljno za nepoverenje!

  2. Srbi na Kosovu veruju Vućicu jer znaju da uvek uradi najvise i najbolje sto moze za njih

  3. Imamo poverenja u njega, jer Vucic za razliku od opozicije radi u interesu gradjana.

  4. Srbi na Kosovu i Metohiji su preživeli i danas žive pre svega od podrške Vlade Srbije. Uvereni smo da i ubuduće nećemo biti uskraćeni za tu podršku. Najvažnije da se postigne psorazum vezan za Srbiju i njene građane.

  5. Imate vise botova od Informera! Uzasno me nerviraju ljudi koji sebi daju za pravo da govore umesto SVIH! Dakle, Srpska lista nisu svi Srbi sa Kosova. Niko nije ovlastio ni ovoga, ni Vucica, ni SNS da govore u moje ime!

  6. Naravno da ćete ostati, ali isto tako i da će država Srbija za par godina da se vrati na Kosmet u punom državničkom kapacitetu.

  7. Problem Kosova prisutan je jako dugo. Samo narod koji tamo zivi zna sta su do sada vec pretrpeli, tako da kada oni kazu da imaju potpuno poverenje u predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu inicijativu za dijalog, jer znaju da je on i do sada odluke donosio vodeći računa pre svega o običnom čoveku, a ne političkim poenima. Pitam se , onda, ko smo mi da sudimo drugacije ?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.