Stojanović: Ponoš bi za sobom u eventualnu stranku povukao delove Narodne, SSP i DS

Ostavite komentar


  1. Poštovani,
    Želeo bih da dam komentar na analizu da Ponoš osniva stranku, kao i da povlači deo NS, SSP i DS. Ne bih da zvučim nadmeno, ali previše teorije ipak šteti rasuđivanju i donešenju zaključaka. Ponoš nema kapacitet da bi osnovao stranku i kapital od 18% nije kapital Ponoša već glas protiv Vučića.
    Osnivanje stranke bi bio dobar pokušaj slabljenja svih drugih stranaka u opoziciji. Ja bih iskreno se zapitao zbog čega bi Ponoš osnivao stranku.
    Treba imati u vidu da osobe koje su ipak u politici daleko duži vremenski period, V. Jeremić i D. Đilas, osnovali stranke ali obe stranke čisto sumnjam da imaju preko 3% ponaosob. Zašto bi neko razmišljao o tome da Ponoš može imati neki uticaj na politiku u R. Srbiji?
    Politika se u Srbiji shvata veoma površno, i svi bi da grade Top-to-Bottom umesto Bottom-to-Top.

    Pozdrav,
    Mile

  2. General Ponoš ima kapaciteta da osnuje novu stranku: inteligencija, obrazovanje, poštenje, kultura, pozitivan stav, bez sujete i narcisoidnih elemenata…Ta stranka bi bila osveženje na otrcanoj političkoj sceni.

  3. Ako cemo posteno ova Ujedinjena opozicija je los rezultat ostvarila.Ponos ako napravi stranku koja moze da odcepi 10 % od SNS to je po meni odlican rezultat.Ujedinjena opozicija moze samo gore od ovog rezultata.Los im je marketing a i veliki medijski pritisak na njih.

  4. Ideja je odlicna jer narod je alergican na Djilasa Jeremica nista nisu uradili samo je sujeta u pitanju.
    Nova imena su neophodna

  5. Ti preletaci ne znaju sta rade i sa kim imaju posla. To je covek ( Ponos ) koji nema nikakve idene u zivotu osim da zadovolji s oju sunetu a razlog mi je nepoznat. On je covek koji moze da vam prodaje rog pod svecu ( da ne kazem drugacije ) a da uradi nesto pametno tesko da moze. Razlog pa prosto umesto da uziva sa nezasluzenom ali velikom generalskom penzijom on bo jos da vlada. Razmislite o tome kome on zeli dobro?

  6. Ujedinjeni za pobedu Srbije, странка слободе и правде… ђилас смишља називе које ни његови чланови не могу да упамте

  7. Normalno je da u Srbiji postoji savez patriotskih stranaka grupa oko Djilasa i oko Vucica i levi oko Dacica i da se vise ne usitnjavaju

  8. Tih 12% koje je dobio nisu njegovom zaslugom, nego daj bilo koga protiv Vučića. On nema nikakve šanse sa strankom, otići će odmah u političku marginu.

  9. Sve bi bilo lakše da se npr. Sunđer Bob sam sklonio sa čela Narodne stranke i na njeno čelo došao Gdin Ponoš još i pre ovih izbora. Praviti novu organizaciju je mukotrpan posao. Kao bivši član psg, video sam uživo lako je to išlo gospodinu Saši Jankoviću.

  10. Može da povuče deo glasača SSP (znači 2-5% glasačkog tela), NS (znači 1%) i DS (znači 0,01%). Baš je neka računica….

  11. Ponoš je posle duzeg perioda novi tračak nade da našoj zemlji ima spasa. Mislim da poseduje apsolutno sve osobine budućeg predsednika.

  12. Podrska gospodine Ponos! I od svakoga u mom okruzenju a nisu u malom broju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.