Stojković (Moramo): Vučić prikupljanjem potpisa pokazao demonstraciju sile

Ostavite komentar


  1. Potpisi su dobrovoljno sakupljeni. Mene niko nije niti prisilio niti dovukao. Sama sam otisla.

  2. To sto vi ne mozete ni za 10 dana da sakupite glasove, a sto je Vucic uradio u jednom danu, to je vas problem.

  3. Da je predsednicki kandidat akademik Dusan Teodorovic, sanse za uspeh na izborima bile bi mnogo vece, a potpisi bi se skupili za tren oka.

  4. Biljana ,
    Samo napred, hrabro uporno ,jače , energičnije, da odzvanja Srbijom da s e taj predsednik Srbije , OVO ŠTO GLEDAMO VEĆ 10 godina, koji uspešno vlada lažima, silom, poniženjem građana Srbije , obećanjima šarene laže itd itd.
    A ŠTA MI NORMALNI, KOJE NIJE mogao da STAVI u svoje lopovske gadne šape, šta mi radimo.SPORI SMO , TIHI SMO , NE KORISTIMO BEZBROJ JOKERA, da ga načnemo , da narodu otvorimo oči i uši .. da povećavamo broj hrabrih, stamenih , MORALNIH građana Srbije .
    TOG A SE BOJI taj ON I NJEGOVA BRATIJA .!!
    Istina je najubojitije oružje ,, protiv celog SNS!!
    ZA UVEK !!!!
    Ćutimo , gledamo , odolevamo.
    Sada je zadnji trenutak da se čuje pamet Srbije, rodoljublje i sva normalnost čovekova.
    ALI ,bojim se da se nismo dovoljno rano zaleteli na naš cilj ,,, da ga sklonimo , srušimo ,zajedno sa svih mračnih , proteklih 30 godina vlasti fašizacije SRBIJE .

  5. Niko me nije ni pitao,otisao sam i strpljivo cekao da potpisem.To nije demonstracija sile vec podrska naroda najboljem predsedniku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.