Stojković: Naprednjaci rade danas ono što su radikali radili u Zemunu 90-ih

Ostavite komentar


  1. Što smo tražili to smo dobili. Samo će nam biti podremno mnogo snage i energije da sklonimo zlo.

  2. Nadam se da ću biti u prilici da vratim koloseke (do 10 koloseka) i Glavnu železničku stanicu tamo gde je i bila. Preporučujem kupcima da na tim trasama ne kupuju stanove.

    1. Saglasan. Ko kupi biće na šteti. Samo, tu će „kupovati“, tj. biće pkolonjena mesta režimskoj služinčadi i režimskim gaulajterim. Pa, nekako mislim, bilo bi, ipak, dobro da se tu saberu. Kad dođe vreme biće džabe cirkusa za narod.

    2. I da vratiš ono groblje brodova, i leglo pacova, zmija, prostitutki… obavezno i drvene barake da vratiš, a sve ostalo da srušiš???

  3. proterali časne iz bolnice, izbacili biblioteku i uselili se, prodavali oružje na pijaci, dovlačili na naše oči frižidere i televizore kamionima, globili brodove nasred Dunava šešeljeve ruže, dilali benzin i devize, ižvrljali crkvicu sv roka a u ruskoj okačili dražu, Filaret krao starim ljudima stanove i kuće…

  4. da narod sve ovo ne podrzava izasao bi na ulice >> od 1990 na ulice se izlazi iskljucivo kada je sneg i temperatura od minus 3 , licno sam uveren da zaslugu za to ima sadasnja BIA tj Drzavna Bezbednost , da se gradjani uz pomoc marionetske opozcije namerno izvode na MINIS , da se smrzavaju , jer to se podnavlja kao model iz godine u godinu , iskljucivo kad je sneg i temprearura oko Nule > Gradjani leti nikad nisu protestovali , zar nije lakse na demosntracije da izadjemo kad je 27 stepeni , ali tada leti se cuje ,, NEMA NIKOG SVI SU NA ODMORIMA ,, sto je definitivno istina , zato mora da se kaze NAROD OVO SVE PODRZAVA , najveci deo svojim cutanjem ,a to u Srbiji znaci ,,podrzavam ,, #### Cestitam Vucicu kako je vrhunski izmanipulisao narodom tokom ovih 8 godina , ciljao je povecanje spoljknjeg duga , jer to gradjani ne dozivljavaju ako atak na soostvenu ekonomiju >>> to je Vucic genijalno relaizovao 18 000 000 000 eura zaduzio celu naciju i ljudi na to uopste ne obracaju paznju , eventualno bi reagovali ako bi doslo do bankrota kao sto je to ucinila TANAZNIJA pre neki dan sapostenjem ,, da vise nemoze da otplacuje ni kamate stranim kreditorima ,, >>>>> Vucic treba da osnuje konsalting Firmu da poducava vlade sirom sveta ,ovo sto je on uradio je genijalno , jos jednom mu cestitam !!!

  5. Ništa nebi „napredni radikali“ mogli da urade da je izvšena lustracija u pravosuđu. Oni koji su se zakleli još Brozu da će slati nevine na GoliOtok su sada naše „najstarije i najmudrije“ sudije i tužioci, koji se ponašaju isto kao za vreme zločinca Broza. Osuđuju i presuđuju protiv naroda za vlast ma koliko ta vlast zločinačka, kriminalna bila.
    Građani su pogrešili 5.oktobra jer „osvajanje skupštine“ nije ništa promenilo jer su nosioci opšte kriminalizacije i dekadencije društva u „našem pravosuđu“ koj komanduje „policijom“ koja se još od 90tih razlikuje od običnih kriminalaca po tome što „imaju značku“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.