Stojković: Nedemokratske tendencije u grupaciji SSP, DS i NS obeshrabrile su naše članove

Skupština slobodne Srbije možda i ne bude na listama opozicione grupe SSP, DS, NS?

Ostavite komentar


  1. U pravu ste Biljana jer ova kandidatura nije bila doneta na demokratski nacin i podseca me na vlast i jednog coveka koji donosi sve odluke.Ponos nije najbolji kandidat ,bilo je boljih.

  2. Potpuno se slažem sa gospođom Stojković. Ne mogu da se otmem utisku da je gospodin Djilas – da li namerno, ili ne – napravio veliku grešku u koracima, predlažući gospodina Ponoša, bez da je konsultovao svoje partnere u koaliciji?! Ponoš je, nesumnjivo, dobar kandidat, ali način kako je predložen jasno govori da ta koalicija nije iskrena i zasnovana na međusobnom poverenju njenih lidera, već je pokazala ko ima najjače „mišiće“. To narod oseća i vidi i jako je razočaran.

  3. Čestitam. Sada je pravi momenat da se ukaže na sve moguće razlike između opozicionih ili „opozicionih“ stranaka jer su izbori uskoro. Možda uspemo da usitnimo dodatno ovo malo jada preko puta Veličanstvenog. Jedan čovek jedna stranka vaš je cilj. Pozdravljaju vas očajni građani.

  4. Jao, jao, obeshrabili se! Suzu sam pustio! U tome je i problem: svileni i razmazeni opozicionari koji se lako obeshrabre. Kako se SNS biraci ne obeshrabre? Razumete? Alo! Razumete?!

  5. Kaže Stojković da je ona bila na ulicama sa narodom, i mi neki drugi smo isto bili i imamo neke karijere, pa nam to ne daje za pravo da budemo kandidati za predsednika države. Molim narod da uporedi kvalitet izgovorene reči i ponašanja jednog Ponoša i nje, te će se samo kazati.

Ostavite komentar


Politika

Misterija dolaska šefa CIA u Beograd 10

Misterija dolaska šefa CIA u Beograd

U trenutku porasta tenzija gde se rat u Ukrajini širi i na rusku teritoriju, kao i daljeg širenja dejstava na Bliskom istoku, mora se zaustaviti svaka politička nestabilnost koja bi mogla izmaći kontroli.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.