Stojmenović (ZLF): ZLF i PSG neće podržati Šapića 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Šefica odborničke grupe Zeleno-levog fronta i Pokreta slobodnih građana Natalija Stojmenović istakla je da ta grupa neće podržati Aleksandra Šapića za gradonačelnika.

„Bojim se da ćemo dobiti vlast za koju nisam sigurna da će uspešno odgovoriti na ono što se u ovom gradu dešava, poput toga da mnoga naselja nemaju vodu“, istakla je Stojmenović na sednici Skupštine Beograda.

Ona je istakla da joj je žao što nisu čuli obrazloženje za kandidate i kandidatkinje na listi za gradsko veće, a bivši šef kabineta Šapića je danas „pred optužnicom za korupcionaški skandal Kentkart“.

Stojmenović je istakla da su govorili o modernizaciji Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP), a da se svedoči tome da linije odlaze u ruke privatnika nad kojima se ne vrši nadzor pa se ljudi voze autobusima koji se zapale ili prepolove.

„Gradonačelnika ste krili u kampanji, a jedino što je radio, obilazio je velike infrastrukturne projekte koji godinama nisu završeni kao što je nova autobuska stanica ili Tiršova“, rekla je Stojmenović.

Ona je dodala da Šapić ne ume da razgovara sa građanima s kojima se ne slaže, da im izbija telefon iz ruke i nasrće na njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari