Stoltenberg pozvao Beograd i Prištinu da se uzdrže od akcija

Ostavite komentar


  1. Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas da bi Beograd i Priština trebalo da se suzdrže od akcija koje mogu pogoršati bezbednosnu situaciju na Kosovu.
    Nije srbija kriva silom se zla narodu cini to se treba tog zla skloniti i treba biti normalizacije ne sukoba kurtija terorista silom zla cini sto silom zeli da stvara to se i jasno vidi sta radi to i namerno radi on zeli i stvara sukobe sto se i jasno vide !
    Potrebno je da se Beograd i Priština uključe u dijalog, jer je to jedini način za trajni mir na Kosovu, rekao je Stoltenberg novinarima, navodeći da je NATO zbog rasta napetosti uputio pojačanje u sastav Kfora od nekoliko stotina vojnika iz Rumunije, Bugarske i Velike Britanije.

    Stoltenberg je izjavio da Kfor ima jasan mandat Ujedinjenih nacija, koji poštuje vrlo ozbiljno, o čemu se govorilo na danas završenom dvodnevnom sastanku ministara. !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.