Stoltenberg: Sastanak u Beloj kući prvi pravi korak ka mogućem dogovoru Beograd-Priština

Ostavite komentar


  1. Pravi korak ne postoji jer ste zbog tog “ pravog“ koraka zagadili celi prostor , sto ne postovanjem SB a onda i teroristickim napadom na Srbiju , posle svega trazite pravi korak ???. Pravi korak bi bio taj da vise nema NATOa i da svi koji su se oglusili o SB i terorizmom odgovaraju .

  2. Dobro. Jeste učestvovali u dve intervencije na prostoru eks Yu. Ali, učestvovali ste i u gušenju oružanom ustanku OVPBM odnosno Albanskih terorista u Preševu, Bujanovcu i Medveđi (1999/2001.god.) kada su NATO i srpska žandarmerija jurili teroriste sve do Kačanika.
    Jedna izjava NATO zvaničnika i samog Stotenberga, baš povodom te akcije govori da NATO zbog ratnog angažovanja Srba južno od Ibra je ratom izgubila te teritorije, ali zato, zbog čisto srpske sredine severno od reke Ibar smatraju da četri opštine i to Zubin Potok, Severna Mitrovica, Zvečan i Leposavić treba da ostanu u Srbiji. Takođe Albanci iz Preševa Bujanovca i Medveđe zbog oružanog ustanka Albanaca odnosno OVPBM nemaju pravo odvajanja od Srbije i priključenje Kosovu *.
    Razni Serveri o tome ni da pisnu (jer NATO nije Tramp) ali ako neko drugi tako nešto predloži onda na takav ili sličan predlog ospu drvlje i kamenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.