Stoltenberg: Spreman sam da se sastanem sa Vučićem, u stalnom smo kontaktu

Ostavite komentar


  1. Nije problem u sastanku nego je problem u tome šta će te učiniti posle tog sastanka .

  2. Problem leži u tome da NATO iako je prisutan na KiM blagonaklono gleda na sve učestalije maltretiranje Srba od strane KBS.

  3. „NATO je prisutan na KiM kako bi obezbedio mir i stabilnost. S obzirom na nedavnu nestabilnost, povećali smo prisustvo“, naveo je Stoltenberg.
    bez obzira sto „Danas“selektuje komentare, kao Srbin,moram dodati da Nato ne bi trebvao da bude na Kosovu uopste! Oni su to pravo sebi dali, posle bombardovanja cele Srbije ( Uranijumom) samo iz jednog razloga…da ovladaju tim prostorima …pre Rusa! Srbi im nista ne znace! Na Balkanu, Nato pakt ima dva SIGURNA SAVEZNIKA, i njima sve tolerise! To su Hrvati i Albanci! Stvar je jednostavna!Dakle, znamo kako izgleda tudja „briga“ o nama! Narod dole zivi u Getu a u Srbiji prod prismotrom!

  4. Sve je stvar dogovora i iskrenosti, zato je važno pričati o problemu koji imamo.

  5. Stoltenberg samo nesto prati, kao da je privatni detektiv a ne radi ono sto mu je posao.Pristina je ta koja stalno provocira i zeli sukobe!

  6. Pristina je ta koja svakodnevno provocira i vrsi torturu nad srpskim narodom na KiM, dok medjunarodna zajednica cuti.

  7. Da li su spremni da kao NATO branite nedužne srpske civile od sve učestalijih napada ?

  8. Sastanak Stoltenberga sa predsednikom Vucicem je od velikog znacaja za mir i postizanje deeskalacije sukoba na KiM,o tome se konstantno mora razgovarati i moraju se sklapati dogovori kako bi Srpski narod na KiM bio zasticen!

  9. Uloga NATO i jeste da stiti interese Srba na KIM; i da sacuva mir na Kosmetu, to sigurno

  10. NATO mora da se potrudi mnogo više da zaštiti srpski narod na KiM od maltretiranja i progona Kurtijevog rezima.

  11. Pozitivna je stvar što prvi čovek NATO pokrenuo inicijativu da se sastane sa Vučićem.Mogu da se reše bitne stvari za bezbednost Srba NA KiM.

  12. Treba otvoreno pricati sa Stolbergom kako bismo pronasli resenja za odredjene probleme!

  13. Da smo pametni već bi ušli u NATO, priključili bi se Evropi i ne bismo imali problema, kakve danas imamo. Samo tada Srpska Nasilna Stranka i cela mafija ne bi bila na vlasti i ne bi mogli pljačkati državu i narod.

  14. Najbolji su mi ovi predlagači za članstvo u nato! Kao da je to tek tako. Prvo treba ispuniti mnoge želje… A lista he velika . A oni, onda….. da razmisle.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.