Strah na jugu da je Vacić projekat države, SNS negira vezu sa Srpskom desnicom

Ostavite komentar


  1. Mogu da negiraju koliko hoće, Miša Vacić je lično, glavom i bradom svakodnevno prisutan u Nemanjinoj 22 u Ministarstvu rada na konsultacijama sa njegovim dobrim,, drugarom,, i,, sijamskim blizancem,, po manirima, inteligenciji i obrazovanju- ministrom Zoranom Đorđevićem. Tu je svakodnevno i njegov zamenik u stranci, do nedavno je u istom ministarstvu bio zaposlen kao specijalni savetnik podpredsednik Mišine stranke Saša Dujović, a takođe je Vacićev kadar i direktorka uprave za bezbednost i zaštitu na radu Marina Furtula. To mogu da potvrde ne samo svi zaposleni u Ministarstvu rada, nego i svi koji rade u zgradi. Takođe vrlo rado viđen gost kod Đorđevića je i Simo Spasić,kao nagradu za njegove primitivne ispade i vređanje opozicije, Đorđević zapošljava njegove članove porodice i dodeljuje novac njegovom udruženju putem lažnih konkursa.
    To mogu svi zaposleni u dotičnom ministarstvu da potvrde.

    1. Eto, Finansista, crno na belo, iznosi detalje vladanja (osmogodišnjeg) i državnog organizovanja, na primeru jednog ministarstva. Čije li pare deli ministar, kome ‘oće. Moje, tvoje, komšijske, poklonjene, otete? Eto zašto, neki Mi, nemamo ni za – ogrev, struju, ‘leba!, a oni svi nose svilena odela, teraju audije i jedu šta ‘oće i piju kol’ko ‘oće i – rade šta im se – ‘oće! Alal, vera!

  2. Uh, kako su se arnauti prepali gospodina Vacica? Rekao bi covek da su „nevinasca“ izlozena sili Vacica u kombinaciji sa SNS-om. Ko ih ne poznaje, skupo bi ih platio.

    1. To moralnu nakazu ne trebati zvati gospodinom. Vacic je samo proizvod trulog I toksicnog politickog zivota u Srbiji od dolaska na vlast ove monstruzne gangsterske druzine. On ce da se bori za Srbiju iz koje zbog takvih kao sto je on mladi svakodnevno odlaze. Ako hoce da pomogne, neka se lepo odseli u Rusiju, da ga vise ne gledamo.

  3. Da li ima neki strucnjak za rorsahov test, da mi objasni, zasto kada vidim sliku vacica pomislim na pihtije?

  4. popularni u zemlji i inozemstvu, državni posao……
    I na Iron Marchu je primjetan trend koji se proširio desničarskom supkulturom na mreži u zadnjih nekoliko godina: privlači ih Balkan zbog ratova devedesetih i lokalnih nacionalističkih fantazmagorija o predziđu kršćanstva. Posebno im je napeto militantno pravoslavlje. Ratko Mladić i genocid u Srebrenici nameću se pritom kao primjeri bolje prakse budućih obračuna s muslimanima. Za razliku od hrvatskih fašista, srpski su znatno brojniji i prisutniji na ovom forumu. Fašistička organizacija Srpska akcija i njeni simpatizeri redovno su informirali ‘braću’ iz drugih zemalja o uličnim obračunima s gejevima, mirovnim pokretima, Albancima i Romima. Prije nekoliko godina na Iron Marchu je organizirano prikupljanje informacija iz prošlosti za globalni nacistički kalendar. Oko 70 posto datuma popunjeno je događajima iz srpske povijesti. Tamo se, među ostalim, nalaze datumi smrti Milana Nedića i Željka Ražnatovića te rođendani Ratka Mladića, Momčila Đujića i Republike Srpske.

  5. Za mene su svi gospoda. Cak i Vi. Ne zbog Vas niti bilo koga drugog, nego zbog sebe. Jednostavno, to je najbolji nacin da budes na pristojnom odstojanju od onih nepristojnih, ili od onih koji nisu za bilo kakvu normalnu ljudsku komunikaciju. Ako je „gangsterska druzina“ dosla na vlast, ona se tu nasla voljom naroda, koji je, shodno Vasem nacinu razmisljanja „gangsterski narod“. Odlaze oni koji zele. Njih niko ne tera pa ni gospodin Vacic. Oduvek su odlazili. Moj deda je otisaoi 1939 godine i nikada nije rekao da ga je bilo ko oterao. Nisam Vas razumeo zasto bi se bilo koji Srbin selio u Rusiju, ili bilo gde, ako ne zeli? Ljudi moji, pa ovi koji odlaze idu u bogatije drzave da prodaju svoj rad za veci novac, ne idu valjda da prodaju sebe i svoju dusu?! Moze se ziveti u Americi ili Svedskoj a biti na strani Srbije, Rusije ili Francuske. Kakve veze to ima, covece.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.