Stranka Miše Vacića osnovala odbore u Lebanu, Bojniku i Medveđi

Ostavite komentar


    1. Dragi Nešo kao ljubitelju Natoa nadam se da ćeš promeniti mišljenje kada ti neko oboli od raka..Da su zarad istine i svi obolelih od ove opake bolesti ovakve organizacije ili ti pokreti potrebni!!!Ps…javi mi se makar i posle hemoterapije…

  1. Evo ga jos jedan korisnik budzeta tzv. “ dzabalebarovic“ Idi radi nesto privatno covece pa zaradi novac za egzistenciju,a ne da se kacis na budzet kao pijavica. Tacno se vidi da si sposoban za to.

  2. Naš DB još radi po staroj matrici-zamena teza ili podmetanje kukavičijih jaja, ali to sada ne zarezuju ni Tramp ni Putin. Zar su ovi bilmezi-Vacic i Miroljub Petrović-nadrilekar srpska desnica. Glupo i bezveze.
    Ako je neko hteo da legalizuje novac koji je zaradio na patriotskim poslovima odbrane Srba sa Kosmeta osnivanjem partije Marku Djuriću Srpska desnica isturajući u tom poslu Vacica onda je to slučaj za dublju analizu. Tužilaštva i SNS, jer ovo su njegovi puleni koji vide da brod tone pa žele da na vreme obezbede barku na kojoj će se ukrcati školjka MI 6 u SNS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.