Stranka moderne Srbije: Nedopustiv Selakovićev pokušaj uticaja na RTS

Ostavite komentar


  1. Zamislite za njih je glasalo 25 posto stanovništva ( racunajuci umrle obrisane Duple glasače itd) pod uperenim cevi postolja ili kamere ili spremnog pisma sa otkazom posla. I smatraju da imaju pravo da blokiraju sta ostalih 75 posto ljudi ima da Kaze . To ni u komunizmu nije bilo. To je nekako najbliže fasizmu/rasizmu U južnoj Africi 50ih godina

  2. Volela bih da neko pita RTS, koji svi mi plaćamo i koji ima slogan „vaše pravo da znate sve“, zašto su u nedelju ujutru u Dnevniku u 6h, dok je išla vest sa subotnjeg protestnog skupa građana u Beogradu, išle slike Vučića i ne znam koga još u hramu kako daju pomen Oliveru Ivanoviću. Taj cinizam je dno dna, osim ako se nije radilo o greški, u kom slučaju bih volela da čujem izvinjenje gledaocima od strane RTS-a.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.