Stranka Nebojše Zelenovića donela odluku o bojkotu izbora

Ostavite komentar


  1. Eh,baš me…je žao,ali shvatili su ovi iz SzB (Saveza za Bojkot) da će ih narod bojkotovati kao u Medvedji…ja koji nikada ne izlazim ni na kakve izbore,sad,ako SzB održi reč,100% izlazim i glasam za inat i to za najslabiju stranku.

  2. Bravo! Verovatno ste i znali da ce tako biti, ali iako je znano s kim ste usli u farsu pregovora za uslove, sad ne mogu da prisiju da niste probali. Podrzavam i podvlacim da nisam stranacki orijentisana, ali sam svim srcem za bojkot, jer su izbori, s moje tacke gledista, mentalno zlostavljanje gradjana pod ovim uslovima. Vreme je da promenimo pravila „igre“.

    1. Bićeš svedok bruke opozicije. Bojkot od strane minornih likova, beznačajnih sa stanovišta broja pristalica, nema nikakve izglede za nekakav efekat. Može samo poslužiti kao izgovor za siguran poraz.

    1. U tvom pitanju se i nalazi odgovor zašto ovi ljudi bojkotuju izbore. Zato što ne možmo nigde da ih vidimo i čujemo šta oni misle. Vlast je tu da nam kaže šta oni misle, jer bože moj oni znaju bolje od njih, zar ne.

  3. Vi ne želite poštene izbore. Narod je uz Vučića i savršeno im je jasno ko se bori za svoj narod, a to niste vi. Vi se borite samo za fotelje i korićenje funkcije za kriminalne radnje i lopovluk.

  4. Samim tim što ćete bojkotovati izbore samo pokazujete da se plašite realnosti i glasa naroda koji podržava sadašnju vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.