Stranka, program i čudo dele Jankovića od lidera opozicije

* Milan Nikolić: Nezadovoljan narod na ulicama nije sklon da prihvati ni političare ni partije
Da li je rezultat na predsedničkim izborima dovoljan za lidersku poziciju

Ostavite komentar


  1. Treba da formira politički pokret ili stranku i to bez D.S. i da u programu inistira na načelima članstva Srbije u NATO alijansi,našem društvu treba katarza i prihvatanje materijalne realnosti a ne medijske fantazije.
    Kraći je put do NATO članstva nego do E.U.,a put u E.U.vodi preko NATO članstva, racionalno gledano,na Balkanu samo NATO alijansa može da izbalansira sve nacinalne težnje,i da zaštiti Balkanske narode jedne od drugih,sve drugo je utopija i iskrivljena politička slika koja nam oduzima dragoceno vreme dok spavamo
    sedeći na dve stolice,dok nam se obe ne izmaknu..

  2. Išao u Brisel da im kaže kakvo je stanje ovde kao da oni tamo ne znaju šta se ovde dešava. Samo mi nije jasno da li smo sada za EU ili ne pošto su svi relevantni političari barem deklarativno za EU a napada se Vučić da sprovodi sve što mu kažu iz Brisela kao da oni koji dođu posle njega neće raditi isto. To se svodi na pre Vučića EU, za vreme Vučića EU i posle Vučića EU a što je narod pokraden za ovih 15-tak godina nikoga u stvari nije briga.

  3. Jankovic treba da bude deo DS-a. Zar ne shvatamo da vlast jase na lazima i neistinama u vezi DS-a. Ne treba prihvatati lazi tipa "Ovi ne valjaju, ali Tadic je bio gori". To su lazi i nacin SNS-u da manipulise gradjanima. DS je snazno vodio drzavu napred, ovi je snazno vuku nazad. To treba otvoreno reci, inace se ide u beskraj sa novim i novim strankama, dok sun nam DS, SDS (cisti, posteni i neokaljani) tu na dohvat ruke. Nema potrebe za novim strankama, to je samo usitnjavanje opozicije

  4. Jeste čudo … čudo zvano javni tužioc ,koji otvori fijoku i izvuče stare predmete !!!

  5. Sasa moras voditi demokratski blok dok god ne izadjemo iz ovog kosmara i posrnuca! Krsti ga i sa "Demokratski blok" samo da budemo svi za taj jedan program i jedan cilj: modernu pravnu drzavu! Mozes ti da formiras dobar tim da to postignemo, a narod ce vam sigurno pomoci, a ako treba i ginuti za te ideale pravne drzave u kojoj zakoni vaze podjednako za svakoga! Danas to Vucic ne dozvoljava!!!

  6. Sašin nastup je veoma dobar,bez lažnih obećanja,šarenih laža…Jednostavno,USTAV,rad po zakonu,depolitizovane institucije,promena loših zakona i poštovanje ljudskih prava.Ne treba tu poseban program! Država postoji,zakoni postoje,a radom po zakonima i pravilima država i građani će se dovesti u red,a tada će sama situacija naložiti da li treba u NATO u EU ili samostalno.Kada eliminišemo iz svojih glava nacionalizam,mržnju,revanšizam,patriotizam…a kada nam prosperitet i ekonomija budu glavne misli sve će samo po sebi doći na svoje mesto!!! Moram da napomenem i to, da je bolje na neka provokativna pitanja novinara ne odgovarati,jer na takva pitanja nema pravog odgovora.Svaka Saši čast na takvom nastupu!

  7. Misljenja sam da je svaki posteni gradjanin lider opozicije. Ako se kao takav nametne u svojoj ulici, mesnoj zajednici, opstini, gradu, kao neko ko brani gradjanska prava propisana Ustavom , a protiv sadasnje vlasti (ili bilo koje druge) koja ih konstantno krsi, moze se stvoriti pokret koji ce vratiti drzavu gradjanima.
    Novi neokaljani ljudi i bez duhova proslosti.

  8. Kada sve ove dobronamerne savete savlada, ostaje mu samo da nauči i da dubi na trepavicama, pa će tek onda biti zadovoljavajuće dobar kandidat za ovu našu "savršenu" Srbijicu. Do tada ćemo uživati u minulom i sadašnjem radu našeg, od Boga datog, velikog vođe (ovaj kraj rečenice ni Nada Macura ne bi bolje sročila).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.