Stranka slobode i pravde traži od Vlade Srbije besplatne maske za sve učenike

Ostavite komentar


  1. Kad se novac poreskih obveznika već troši i tamo gde je neophodno i tamo gde je to čisto razbacivanje prema raznim hirovima vlasti, mislim da je i humano i pošteno da se naša deca pred zajedničkom opasnošću od zaraze kojom se izlažu odlaskom u kolektiv, bar stave u ravnopravni položaj omogućavanjem da dobiju isgtovrsne maske i zajednička sredstva za dehzinfekciju, a ne a se i tu ponavlja neravnopravnost između njih potekla ili iz različitihroditeljskih stavova prema epidemijii ili iz različitih kupovnih mogućnosti.
    Naprednjaci, budite bar ovde svesni da pred zajedničkom opasnosgti sva deca moraju biti stavljena u ravnoporavan položaj.

    1. Kod nas je svaka promena društvenih normi ili skandalozno ekstrem ili nemogućnost usled konzervativizma i nezainteresovanosti. Potreban je autoritet i vršenje odgovornosti da bi smo bili moderno fleksibilno društvo, posebno sa takvim globalno poznatim rizikom virusne pandemije.

  2. Što se SSP ne isprsi i pokloni 100 maski nekoj školi?Svakako nisu učestvovali na izborima!!!!

    1. Poklonice slobodu od takvih kad padne ovakvo zlo a vi se isprsite za nasu decu posto ste sve pokrali i svima zavuklu ruku u dzep pa nemamo ni za maske

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.