Stranka slobode i pravde Zrenjanin: Bojkot lokalnih, pokrajinskih i republičkih izbora 1Foto:Promo

U subotu, 1. februara u Kombank dvorani u Beogradu zvanično je pokrenuta kampanja bojkota predstojećih izbora.

Stranka slobode i pravde (SSP) će bojkotovati predstojeće lokalne, pokrajinske i republičke izbore i Inicijativni odbor u Zrenjaninu poziva sve građane Zrenjanina, okoline i cele Srbije da nam se pridruže u kampanji i ne glasaju na izborima koji će, prema prvim informacijama biti održani 26. aprila, navodi se u saopštenju ove stranke.

Kako se precizira: “u bojkot zbog nakaradnog, kriminalnog i korupcionaškog sistema u koji nas je doveo Aleksandar Vučić. U bojkot zbog nepostojanja institucija. U bojkot zbog gušenja medija. U bojkot jer želimo da živimo u Evropi. U bojkot jer ne želimo da živimo u diktatorskom režimu. U bojkot jer ne želimo da desničarske falange prebijaju građane. U bojkot za Srbiju.

U bojkot jer Zrenjanin propada pod vlašću Srpske napredne stranke. U bojkot jer Zrenjanin vode najlošiji kadrovi u istoriji ovog grada. U bojkot jer Zrenjanin nema više vodu, zemlju, a uskoro će izgubiti i vazduh. U bojkot jer Zrenjaninom vlada samo jedan čovek. U bojkot za Zrenjanin, jer Zrenjanin je svet”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari