Stručni tim protesta sutra predstavlja preporuke za bolje stanje u slobodi medija

Ostavite komentar


  1. I da se promene izborni uslovi, volja gradjana će uvek biti ista.

    1. Malo sutra, jer u novom okruzenju ce i obicni gradjani moci da cuju i drugu stranu, jer trenutno mnogi ni ne znaju da imaju jos izbora osim SNS. I cuce jos istine, jer mnogi nisu culi ni za Savamalu, ni za doktorate i plagijate, ni za otete penzije. Itd. da ne nabrajam. Kad saznaju, izborna volja ce se drasticno promeniti, i zato vlast ni ne daje, naivni Darko. Ne razumes kako tvoji sefovi drze vlast, informisi se malo da te ne otpuste.

    1. Kako ne shvatas da si i ti 1 od 5 miliona? Pa ako podrzavas Vucica, zar ne vidis da je njega briga sta i ti mislis pa neka te je i 5 miliona? Ne vidis kako se ophodi prema svojim clanovima, samo njega treba da slusaju, koliko se tvojih zelja ispunilo i koliko puta je neko tebe poslusao sta tebi treba? 1 od 5 miliona su clanovi SNS stranke, brate moj. Broj koji da se skupi nece naterat i Vucica da nista promeni prema ljudima cije potrebe treba da zastupa. Nece da haje za 5 miliona Srba, nece da haje za 5 miliona Naprednjaka. itd.

  2. Nema šta stručni timovi da traže tu. Revolucija ili ništa! Protesti su nikakvi jer su zahtevi opozicije smešni, i jer se ne daje reč običnim građanima šta ih muči. Male plate ili gubitak Kosova, nebitno. Kakav stručni tim, kakve analize. Predsednik i čitava vlada ne pokazuju ikakvo interesovanje za odlazak sa vlasti, zato preostaje samo revolucija.

    1. Tzv. strucni timovi od g17 naovamo niti su bili strucni, niti objektivni a najmanje apoliticni. Po pravilu ih vode duboko politizovane licnosti, vodjene iskljucivo spostvenim tj. stranackim interesima. „Samoformiranje“ nabrojanih je dimna zavesa, kao i „sporazum sa narodom“ jer nisu inicirani demokratskim putem, glasovima naroda odnosno vecine gradjana. I ovo ce kao i ono, biti cudo od tri dana. Objavite nesto od ovoga sto pisem, diverziteta radi.

      1. Zašto vređate? Ako nemate šta pametno reći, ne vređajte one koji to imaju.

        1. buči, istina ne može da vredja, a što se pameti tiče, ti bi trebao da proveriš sebe. Admin neće da objavi moj komentar o tom „stručnom“ timu, a „Danas“ se reklamira kao demokratski i objektivan, što ustvari nije. Selekcija komentara je na visini .

          1. Da li Vi podržavate „istinu“ da su lideri kvislinzi? Ako je podržavate, onda preispitajte Vi svoju pamet! Admin i ne treba da objavljuje ovakve komentare.

  3. Promene nisu moguce bez revolucije. Ceka se samo velika greska vlasti.

    1. Vidim da neki komentari gledaju farmu I gledaju vulina I ostale debile mozak im je ispran tesko ce se te vijuge obnoviti.Sto se tice ovakvi medija I ovakvih uslova izbora Njet neka idu botovcine ali svet okrenijo curak vise ovako nemoze. Mozes ti plakati svaki dan ne je….ega vise ni region a ni svet ostace usamljen kao pas PUKO je ko zvecka jos ovi koji tesko kapiraju kad svate to je prici kraj.A sto se tice ko ce doci moze I baba iz Mrcajevaca bice bolja.

  4. Pozovite Dragana Bujoševića da nam objasni zasto su rezultati eu tako sramni po Srbiju. Ljudi lete na Mars a Srbi menjaju papke za letece automobile. Sramota me je budala. Pozovite i Irineja da nam objasni sta je vera Srpskog naroda. I da li njegov bog moze da postoji… Voleo bi i Vulina da vidim kako izvodi gusterov skok. Neka nam je Bog upomoć!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.