Stručnjak za Balkan Marko Prelec: Kurti će preuzeti i školstvo i zdravstvo na Severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Ko želi neka prihvati vlast, ko ne želi neka se seli u Srbiju. Tako je i bilo i sa Hrvatskom. Ali posle toga podići kineski zid. Kao i prema Hrvatskoj.

  2. Marko Prelec kao stručnjak za Balkan ojenjuje stanje kako i sto jeste. Manjka fakt da Vucic, namjerno ili pogresno, stavlja srbsku stanovnistvo bez pripadnika srbske nacionalnosti u kosovskoj policiji i lokalnuadministraciju. Naredjuje im da napuste funkcije i radna mjesta. Zasto? Predracunom da ih angazhuje kao policajce i administratore u nekakvoj Srbskoj republici na Severu Kosova po modelu BiH ?! Vucic i pokusao je da pokrene lokalni naoruzani bunt srba na Severu Kosova pomocu tih bifshi administratora i bifshih policajaca ali povuao deblji kraj!

  3. I eto svih preostalih Srba sa kosova u beogradu. A onda jue lako i reci, nema bezobraznog naroda koji je pobegao pa zasto onda i ne priznati Kosovo posto srbi na njemu vise ne zive

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.