„1 od 5 miliona“: Nalepnice „Stop lažima“ na ulazu u RTS, REM, Politiku

Ostavite komentar


  1. Za ove bolesnike – protestante najbolji lek je „Pink penicilin“ . „Pink doktor“ daje pravu dijagnozu i otkriva uzrok – antisrpska propaganda CIA, NATO, crnogorci kriminalci okupljeni oko Djilasa , Bastaća, Zelenovića … Sada mrzitelji, grgeči i razni ovcoizirani borci protiv diktature, krenite u napad.

  2. O kakvoj diktaturi se još priča,pa ljudi svoj slobodan izbor pokazuju na izborima! Niko ne može baš toliko pamet da vam soli,ili možda može?!

  3. Manite se deco ćorava posla pa pamet u glavi i razmislite malo o tim ljudima koji su vas doveli tu gde jeste još pre mnoooooogo godina unazad!

  4. svaka čast, vi ste njihove čitaoce obavestili da su šarani koji se pecaju na duduk a oni neka i dalje čitaju te patološke laži. ja ne bih politiku svrstao i isti koš kao ove ostale septičke jame novinarstva. politika se jednostavno pravi luda jer se boje da pišu realne tekstove. za razliku od ostalih ne izmišljaju gluposti nego se u stilu predsednika prave blesavi za probleme koje građani imaju.

Ostavite komentar


Politika

Hoće li Rada Trajković i Nenad Rašić ponovo zajedno na izbore? 8

Hoće li Rada Trajković i Nenad Rašić ponovo zajedno na izbore?

Tradicionalni partneri na kosovskim izborima, Nenad Rašić i Rada Trajković, još nisu razgovarali o načinu na koji će nastupiti na parlamentarnim izborima zakazanim za 9. februar. Ministar u Vladi Kosova i njegova savetnica kažu za Danas i da njihove političke razlike i kritike Trajković prema politici premijera Aljbina Kurtija ne prave teret za dalju saradnju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.