Studenti i korona demonstracije

Ostavite komentar


  1. Protiv sam opozicije (bojkotaša) jer niko od njih ne zaslužuje da se ponovo nađe na vlasti, to je i njima jasno, osim ako ne ZAMOLE nekoga poput neukaljanog prof. Teodorovića na primer, da bude njihov kandidat za predsednika.
    Međutim ovaj tekst dotične ne služi ama baš ničemu osim da se pokuša da se spreče eventualne masovne demonstracije studenata protiv diktatora i mafijaškog sistema koji vodi Služba, tako što se neargumentovano studenti optužuji i tako diskredituju da ih navode Đilas, Lutovac i Jeremić. Još samo sa ste ubacili onog Šolaka pa da pomislim da je umesto vas tekst pisao huligan na vlasti, kako sam kaže, hronično bolesni i ružan vučić, koji više ne sme ni da spomene studente !
    Ja se ipak nadam da su studenti UVIDELI kakvu moć imaju samo jednom noćnom šetnjom. Da se drčni huligan odmah povukao kao pacov u rupu, jer zna da njegovi korumpirani generalčići vojske i pripadnici narko kartela u BIA i policiji, nemaju ama baš nikakvu moć i njega neće braniti !
    STUDENTI BORITE SE DEMONSTACIJAMA ZA PRAVEDNIJE, CIVILIZOVANO DRUŠTVO, NE SAMO ZA OSTANAK U DOMOVIMA.
    Nećete moći baš svi preko grane nakon studija!

    1. Slazem se, ne treba nipodastavati studentske proteste. Neka se bore za svoja prava. Tuzno je, medjutim, ocekivati od njih da se bore protiv sistema dok mi, nezadovoljni gradjani, kuckamo iz svojih stanova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.