Studenti odgovorili na uvredu voditeljke TV Happy da se prodaju za hiljadu dinara (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Odavno su preterali, ali ovo… Zbogom! Nema šta drugo da poručim SNS televizijskom kadru. A urednik Hepi televizije je bezgranično sramotan.

  2. „Vi znate da bi studenti za hiljadu dinara uradili šta god“. Da li to znači da je dotična gospođa dok je studirala bila spremna da uradi šta god za jednu crvenu? Ako jeste, bilo bi interesantno čuti šta je radila.

  3. VELIKA greška voditeljke, studenti uvređeni, poniženi. ŠTO niko nediže glas protiv ljudi koji tvrde to isto za penzionere i još pride sendvič?

  4. Državna stipendija u Srbiji je ove kao i predhodnih par godina 8500 din. Ako to nije ponižavajuće za studente koji vredno rade da bi imali prosek 9,5 – 10 šta jeste.

  5. Umesto da društvo u 21 veku postaje tolerantnije i civilizovanije, žene i muškarci se utrkuju ko će postati agresivniji, prostiji i sebičniji. Sve tri poslednje osobine postale su norma u ovom društvu, a posebno su vidljive u generaciji 2t-40 godina. Bojim se da će od vlasti podataknuta društvena netrpeljivost uskoro prerasti u nešto gore, a ova zemlja nije ni svesna kako će se lako raspasti u slučaju novog konflikta.

  6. Pa valjda ona to po sebi.Ko zna sta je ona sve radila za crvenu!!!!Maric odavno nema mere.Prodao veru za veceru!!!

  7. Voditeljko, velika je zabluda da na izbore ne izlaze mladi. Upravo ste ih pozvali da izađu u još većem broju. Hvala.

  8. I onda se čudite kada ti isti studenti odlaze iz zemlje,a to da su studenti jedna od najranjivijih i najsiromašnijih grupacija u Srbiji nije novost.

  9. Treba bezati u norvesku svedsku i finsku ja nemam novac ali bi otišao i rfd chip bi 2 komada ubacio u ruku da dobijem sengen vizu.

  10. Voditeljka Mozda je u pravu! Seljaci prodaju svoj glas SNS u za 20€ ! Mozda studenti ne izlaze Ali za 10€ cute! Srbistan!

  11. Dragi studenti to što je ovo rekla ova nazovi voditeljka dovoljno govori o tome šta ova vlast misli o vama. A vi ste sedeli i niste izlazili na proteste. Dobili ste šta ste zaslužili i sada izađite i operite obraz na iozborima.

  12. Nista se manje nije moglo ocekovati od velike vecine „nazovi voditelja“. Vecina ih je zavrsila skolu na nekom parkingu.

  13. Zašto voditeljka nije koristila aksimetar i od koga je dobila odobrenje da govori?

  14. A sigurnost toga da ce nam biti bolje ako je ovaj ili onaj na vlasti se ogleda u tome ko vise i jace pljune na sadasnju vlast? To je univerzalna istina, bez obzira ko je trenutno na vlasti

  15. Nema potrebe da se nervirate. Poznato je da su voditeljke na režimskim televizijama MJERNE JEDINICE ZA GLUPOST (a posebno na Pinku i Hepiju)

  16. Upit. Pošto se Ćuta zadnjih 5 godina (kako on kaže) angažuje oko tzv ekologije, od kojih i čijih para on i njegova porodica žive (ako je ima). Lepo bi bilo obelodaniti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.