Studenti „letuju“ ispred Skupštine: Nema odmora dok traje revolucija (FOTO/VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Samo neka letuju… a kad izgube godinu nemoj da optuže Vučića već ove koji su ih tu doveli i koji im daju podršku. Samo se vi brčkahte i dalje, tu vam se letovanje i završava.

  2. Bolje da su zakazali protest na Adi Ciganliji, jer bi tad mogli da kažu da su svi kupači došli zbog njih.

  3. Ovi bas i nisu posebno zanimljivi. Ne lice bas na srudente, osim Milivojevica…

  4. Budući „lideri“ finansirani iz neke fondacijice. Radite nešto pametnije, a ne da se glupirate sa ispušenim političarskim lulama koji čeznu za udobnim foteljama i sigurnim uhlebljenjem.

  5. Imaju pravo na štrajk. Samo neka ne blokiraju ulice. Nama koji moramo ići na posao pa još i gradskim prevozom, vraćanje kući je postala noćna mora. Razumem ja ove što protestuju ali moraju razumeti i oni nas.

  6. Rade botovi polako preuzimaju slobodne medije ali za njih ima samo jedno Dostej Obradovic – Vostani Serbije koje siguran sam nisu izucavali u njihovo vreme, ima vremena probudice se. I molio bih botove da ohlade malo, toplo je, leto je, mogli bi da ohlade stopala u bazenu ispred skkupstine. Ziveli

  7. Studenti me ne interesuju, ali ovi ostali – bolje idite kuci dok vas nije videlo vise nas, vasih glasaca.

  8. Slavka, jel se ti praviš paglu ili je problem realan? Znaš li kada su ispitni rokovi?

  9. Bas je bezveze ako ovakva slika ode u svet i to ispred Skupštine, svi bi odmah shvatili kako smo neozbiljan narod

  10. Putujući cirkus opozicije od 10 tak ljudi ponovo izigrava klovnove.

  11. Zamislite scenu profesor se skinuo u kupaci i brcka noge unlavoru ispred skupstine, uostalom šta ima da zamišljate idite ispred skupstine. Sutra ove kupačice treba da vode državu, je li to realno?

  12. Botovi, gazda vam nije platio more?
    Nema za vas odmora.
    Ipak su vam blizu Sava i Dunav…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.