Studenti reagovali na saopštenje Ministarstva: Poslaćemo zahtev svim lokalnim samoupravama, do srede očekujemo odgovor

Ostavite komentar


  1. Ajde naivci setnja, mrznja, udri, lomi pali. Kako ste tako naivni. Ko prvi nocas zbrisa gde su cuveni cutalija, mukica, podrigas, laki naivni veciti student. Imali li neki matematicar medju Vama draga deco pa nek malo proprati brojke 40,42 pa 50 hiljada i na kraju 300.000. Ima li neko ko zna bar fiziku nego iznutra rusi i lomi a spalja je akcija a vrata nikako da se otvore.

  2. Код оваквих се човек увек запита да ли је по среди већи удео безобразлука или незнања? Да ли се ти људи икада запитају ко смо ми, шта ми то стварно хоћемо и кога заиста представљамо? Сад ће неко да пише одговоре свакоме коме падне на памет да пита чега се сети? Него драги „студенти“ пре ових требало је да испред факултета које похађате одржите скупове (без да правите сметње људима који раде и плаћају ваше школовање) и осталим грађанима и да своје колеге позовете да изађу и гласају. Не заборавите да сте управо ви најмалобројни на изборима а када исход није по вашој вољи онда би све да бијете и све да срушите. Па то драги „студенти“ не иде тако. Нико нормалан, нигде на свету тако нешто не прихвата па ни Србија!

  3. Svako normalan zna o čemu se radi sve što Vas zanima je na sajtovima zavisno šta tražite, to ne znate naći zanimljivo je to ali da se blesavite to znate jadna je vaša budućnost i vaše diplome…e tugo….

  4. Botovi, komentari vasi se ne uvazavaju, jer ste placeni za to i radite ono sto vam je naredjeno… ovo vazi samo za botove a oni znaju ko su…Ostavite studente i omladinu na miru, kako kazete ovo je demokratska zemlja i imaju PRAVO DA SE CUJU.

  5. Раша је најјачи са коментаром! Каже неће тамо у општини неко да одговара са свако питање које појединац постави! Човек очигледно не разуме сврху постојања институција!!! Оне су ту због грађана, а не грађани због њих!

  6. Dobar nam je ministar Martinovic kada kaze da su spiskovi azurirani i da im „nista ne fali“ a sve nas interesuje da li ima u njima viska biraca.

  7. Рашо!Nije više vreme koje ti poznaješ,ono komunjarsko..a vi ste gospodin 65+,koji u novoj dobi neće imati prava da glasa,jer vi treba da uživate u svojoj penziji..a jasno je ko dan da više ne znate da sudite o dobrom i lošem koj ovaj narod proživljava..ništa nije tako kao što vi vašim očima vidite..zaslepljeni ste neistinom!!

  8. @Peđa
    Nije problem u „višku“ birača nego u tome da li su oni izašli na izbore. Uostalom koji je kriterijum za utvrđivanje viška? Svak ko je uredno prijavljen sa prebivalištem u Srbiji ima pravo da bira i da bude biran. Šta ćete vi sad po vašem nahođenju nekoga brisati iz spiska. Ajde da vidim ko će mene rođenog u Sarajevu brisati sa spiska, na osnovu čega?

  9. Драги студенти ја подржавам ваше захтеве који се односе на ваше услове студирања и домова за становање…али не могу да вас слушам и да схватим да не волите ову земљу …да тражите да вам се обезбеди посао пошто завршите фака а ви одах по држави и по политици …а струја отишла у небеса …и опет оћемо изборе…неваља вам посао.

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.