Osmi protest opozicije završen ispred Policijske uprave Grada Beograda: „Nećemo nijednog građanina ostaviti na milost i nemilost Vučićevoj policiji“ (VIDEO/FOTO)

Ostavite komentar


  1. Svaka cast na hrabrosti,bravo za Novosadjane. Imam pouzdanu informaciju da su u Studentskom domu u Novom Sadu pretili izbacivanjem iz doma ako ne daju glas tamo gde treba,vecina nije imala izbor… Inace slocaj se odnosi na studenta iz Sokoca,dakle RS<BiH.

  2. Јављајте јел се спремамо за још једну мирољубиву џемпер-револуцију. И јавите када дође Цицварић којег је полиција ухапсила, али га ипак није ухапсила да поведе овај циркус.

  3. Биће још хапшења, али биће још и протеста, а онда неће бити вас! Багро неписмена!

  4. Kako vam niko nije javi da je dozvoljen uvid u biračke spiskove pa pitajte te ljude šta su gledali i jesu li završili posao,pa tu nema nikakve kordinacije i reda zato je sinoć i bila ona sramota !

  5. Nema stajanja studenti I narode Srbije ovaj.mamlaz trba da zavsi kao Sloba u zatvoru pokrao sve moguce po Srbiji

  6. Zašto svi još uvek Narodni poslanici opozicije iz sadašnjeg saziva, nisu uputili Ustavnom sudu dopis za poništavanje izbora?
    Sud bi morao da odlučuje na ovaj zahtev u kratkom roku.
    A onda demonstracije.
    Nije mi logično da to odlučuje na zahtev studenata.

  7. 6.670.000 miliona stanovnika a 6.500.000 glasaca – cim izades iz jaslica imas pravo glasa?

  8. Studenti nisu, jer da jesu bili bi pametniji i znali da su poslanicima dati uvidi još preključe. Ovako nas samo sramote i živciraju i opozicione glasače iz beograda. Dajte malo organizacije i više pameti, ovo je maraton!

  9. Ono juce je sve insceniranje od strane Vucica. A od svega je najsmesnije njegovo obracaanje i kada saopstava tacne brojke pojedinaca da bi pokazao da sve zna i kontrolira, i zastrasivanja ljudi. Huliganska je to skola sa iskustvom.

  10. @Petar
    Niste u toku. Jesu se obratili Tuźilaśtvu sa dokazima ali im je odgovoreno da nema razloga za ponistavanje izbora. Vi još uvek verujete da institucije postoje i nesto za nas i za našu drźavu? Pa da rade po zakonu ne bi ni bilo ovog cirkusa. Demonstranti se upravo bore za to da se zakoni pośtuju i da se zskoni koje imamo PRIMENJUJU. Proĉitali su taj zakon o izborima pred danaśnji protest taĉku po taĉku. Oni TO TRAŹE.

  11. Što ne pokažete ako su ispravni i niste muljali.Odma bi svi protesti stali,a ne da mlatite zato što traže dokaze da li jeste ili nije pokkradeno

  12. Studirao sam i ja i šetao sam 90tih protiv Miloševića a za Đinđića Dinkića Mihajlovića Velju Ilića Čedu Jovanovića Labusa i ekipu. Jednom ste me prevarili i više nikada. Uništili su Srbiju! Svoju decu sad učim ko su i šta su političari. Ako nemaju lične koristi od politike onda neka ne troše vreme i energiju za druge i njihove džepove. Objavite komentar ako ste nezavisni.

  13. A sta kazete na to da Platimo autobuse sa grijanjem nasim studentima u nasoj Zemlji ako smo mogli svim tim Bosancerosima? Sta kazes na to Bosanac?

  14. Sramota,milionski grad stoji da neko igra fudbal na ulici,kao da ne znam šta će dobiti običan narod ako se i promeni vlast.

  15. Povracacu…setao 90tih,probijao kordone,popio ko zna koliko pendreka i suzavca..ovo mi je danas toliko isfolirano da nemam reci,bitno je slikati se i tagovati da si na protestima

  16. Ma sram vas bilo. Pustite nas da se normalno krećemo. Vi protiv nasilja NASILNICI. Omladina naivna a Ćuta ili Tuta i njemu slični saradnici psihijatrija

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.