Studenti u Parizu dočekali Vučića: Ti si kovid Srbije

Ostavite komentar


    1. Nastavite da sanjate da ste anonimni. Ovde se vise ne radi o politici vec o oholosti.

      1. Kada je Grujevski bežao iz Makedonije nije poveo sa sobom botove, neće ni Vučić.

        1. Ovo su sinovi onih koji su opljačkali Srbiju. Možda nije važno ali, ko im plaća školovanje u Francuskoj? To su budući gastarbajteri, odnosno gradjani drugog reda, koji se bore za šaku francuskog kukuruza. Ovim eksponiranjem oni ne žele da upute poruku Aleksandru Vučiću i Srbiji, koji ih zanimaju kao lanjski sneg. Oni se obraćaju francuskim vlastima kako bi im stavili do znanja da će im biti odane i lojalne sluge. Ovo „hrabro“ eksponiranje, sa slikanjem za uspomenu, treba da im posluži kao dokaz da se nad njima vrši politički progon, prilikom podnošenja zahteva za azil. Ko ih ne zna, pomislio bi da se radi o nekim genijalcima.

    2. Gde ti vidiš ovde nasilje sem u svom izopačenom, zatrovanom Pinkom umu?

    3. Mi ne sanjamo sa nasiljem vec nastavljamo sa istinom i znanjem. Nesto sto tvoja bahata sekta i njen perfidni lider nikad nece razumeti.

    4. Dok On sa Makronom slusa kompoziciju Claude Debussy’s Reflets dans l’eau nenasilno tade pendreci po nama nesmenljivo…

      1. Jesu li to isti oni studenti sto su plakali Vucicu da ih vrati kuci avionom u martu?

    5. Ko od mača živi od mača i mre. Skinuće ga onaj ko ga je i stavio da nas maltretira. CiA i MI6. Ti vidim nisi uzbuđen i sve ti je potaman. Spremaj decu Vulinu za vojsku braćela jerbo moja u rat ne idu

    6. Draga deco, dragi studenti, srpska pameti… ne dajte svoju domovinu lopovu, batinasu, olosu, lazovu, umobolnom manijaku, otimacu nase i vase demokratije, prava na slobodu, postene izbore ! Ispravite naivnost, glupost, nesposobnost nas starijih, nase greske kojih se mnogi od nas starijih stidimo… Hvala vam sto ste drcniji, slobodoumniji, pametniji od nas !

    7. nasiljem ili mirnim putem, sasvim je svejedno, narodu je dozlogrdilo. Kada je Causesku “otisao” €vropa je tri dana trubila o nacinu njegovog odlaska. Ali zato su njegovi robovi danas slobodni €vropljani ! Ja licno ne bih birao nacin “ispracaja” naseg robovlasnika

    1. Sigurno su spontaniji od onih samoorganizovanih i spontanih mitinga podrške Vučiću po Srbiji. Oni spontani po Srbiji dobijaju sendviče, autobuse, … i to za vreme radnog vremena.

    2. U Francuskoj je prilično uobičajeno da se spontano izlazi na ulice i izrazi nezadovoljstvo. Izlazi se i za mnogo sitnije stvari (cena hleba npr.) nego što je diktatura. Tako da to što si ti navikao da ćutiš dok ne dođu autobusom po tebe, daju ti sendvič i puste te na miting, to je tvoj problem.

    3. Kao sto mi treba da poverujwmo da su ovo bili demokratski izbori…..a strucnjak

  1. Hvala hrabrima. Moramo svi da stanemo i stojimo dok ne budu doživotno osuđeni. Samo to je dobro. + težak fizički rad i oduzimanje imovine.

    1. Pogledajte samo vreme slanja navodnih Zoranovog i mog komentara… Tipično botovsko korišćenje lažnih nikova, sa sasvim suprotnim, prepoznatljivim, našim rukopisom. Uputio sam komentar u kome sam ukazao da ja imam svoj mejl i IP adresu ali to nisu objavili pa sumnjam da iza svega stoji redakcija.

    2. Meni je ovaj „Zoran Knežević“ simpatičan. Ostavio sam toliki utisak na njega, da je, čak, rešio da se odrekne sopstvenog imena i „postane ja“?! Zoki, kupiću ti lizu ako se ikada budemo sreli?

    1. Otiso kod Makrona da nauci kako se azbijaju demonstracije.Ovaj Gal ima iskustva sa represijom nad „Zutim prslucima“.

  2. Srbija je pod okupacijom lažova, laži i terora zločinaca iz raznih tzv. DB službi pod raznim imenima, pod terorom kriminalaca koji su oteli zakone i demokratski sistem i političarske funkcije kojim se služe savremene države pa sami sebe predstavljaju za poštene.Oni već 30 godina truju lažima i mržnjom srpsko društvo i teško će biti to urediti jer su čitave generacije „vakcinisane“ njihovim lažima i ludilom.
    Mi smo kao narod upali u mulj i živi pesak iz kojeg ne vidim izlaza. Pametan čovek i da se pojavi na političkoj sceni biće uništen od ovih političkih prevaranata nasilnika i bolesnih lažova kriminalnih nagona, uz dužno poštovanje malom broju izuzetaka koji su sa njima iz neznaja se udružili.

    1. Bilo ovo… već viđeno… godinama se protestovalo dok jednog dana, jednog oktobra nije uspelo. Nije trebalo ni šest meseci da sve što od njih valja, nestane, a da uzjašu najgori među njima, ako su uopše bili među njima jer ih je bio popriličan broj onih koji svakoj vlasti nude svoj „kontroverzni“ know-how… i jahali su sve do 2012, kada su uzjahali novi. Za to vreme je Čume gradio autoputeve, Legija razgranao biznis, izvozila se struja preko „posrednika“, do te mere da je nije bilo ni za semafore, ubijen je premijer, vaskrsnut je SPS/JUL i svi procesi i nepravosnažne presude su ili zastarele ili odbačene, prodato je sve što valja uz najave privatizacije vodovoda i EPS-a, sve što ne valja nije prodato, iznedrila se nova elita, direkno iz fotelja ministarstava i državnih agencija, dat je monopol u trgovini hranom jednom čoveku, dokrajćena je poljoprivreda, dobrim delom zbog tog čoveka, strani investitori bliski HDZ-u i partiji Janeza Janše su pokupovali srpsku industriju i poljoprivredno zemljište za smešne iznose…. mogao bih ovako do sutra, al moram na posao.

  3. Bravo za studente! Reakcija savetnice za medije je na nivou deteta koje je krenulo u prvi razred osnovne skole, kao ruga se. Bas jadno… Ali… kakav predsednik takva i ekipa oko njega.

    1. Šta reći, može joj se ( još uvijek). Mislim da će i ona i on i svi biti predmet poštene istrage. Nisam sigurna da će iz toga isplivati sa sarkazmom i pošalicama. Sa parama možda ali i te pare ce im neko pošteno uzeti za odbranu pred sudom!

  4. Bravo deco pokažite mu da nas ima svuda i da imamo isto mišljenje o njemu ma gde došao na zemaljskoj kugli. Daće dragi Bog da ode u što skorije vreme iz naših života.

  5. Reflekcije u vodi? Pa da, šta bi drugo narcis slušao. Bravo studentima.

    1. Čudi me da nije sopstveni klavir doneo na leđima, peške. Šta mu teško?

  6. ne moraju ga licno videti najbitnije je da on vidi sliku nase mladosti i da vidi da svi sve znaju sta je i kako je bilo gde da su..

  7. Jao Suzi, raznežio sam se od vaše kulture. Jel ste, kao veliki ljubitelji klasike, to puštali i na proslavi posle izbora?

  8. Ja mislim da je pored slušanja AV i svirao na onom klaviru. Pa ko bolje od njega zna da interpretira bilo šta pa i Debisija

  9. Iz vasiljevićkinog odgovora vidi se vučićizam. Nije to ništa drugo no nemoral bestidni sebičnost.
    Zašto ne ode kao čovek uzdignute glave pa makar kao Tadić dopusti pluralizam to je njegov posao a ne da se slika po belom svetu a kući laže. Da barem uvede Srbiju u NATO i EU ako ima hrabrosti ali ne to voli rusko ordenje. Zar Srbija koja je od 1803 se iščupala od orijenta zar je to najbolje što može u 2020?

  10. Zar je ovo izrazavanje osobe koja se nalazi na ovakvo funkciji?Sve se to moglo lepse kazati.Ali i Srbija ima muziku koja“zvoni,jeci,grmi,udara…

  11. Kolika je pokondirena tikva ova Vasiljevic govori i to da na Tviteru ne koristi svoje ime Suzana vec Suzanne i to sa dva nn. Bahato bas kao i njen plackasti sef. Praziluk im viri iz pozadine, dzaba im i Pariz i Debisi.

  12. Niti on zna ko je Klod Debisi,niti je razumeo šta je slušao,a ne verujem i da zna ispred kog instrumenta stoji.

  13. Ponosna sam na nasu divnu,pametnu i lepo vaspitanu decu. Izvinite sto smo ovo dozvolili. Izvinite.

  14. Jeste, sluša. Doduše kad su mu rekli da će slušati Debisija on mislio da se radi o nekoj britanskoj televiziji. Nemojte da ga zezate, pustite mu nešto od Bore Drljače

  15. Kakav predsednik takvi i savetnici . Nepoznato i u Tanzaniji, vidi se da gube konce, nisu organizovali pravi docek autobusima uz sendvice i primorali ljude iz opstinskih uprava da izadju kao podrska ( ocajni su ljudi, osecaju se ponizeni). Da su pametni, a naravno da nisu ( samo su kvarni), precutali bi a savetnica bi trebala da kaze kao obicno, grupa huligana i da nadje za svakog ko je ukrao kredu, ili skolskom drugu kliker u osnovnoj skoli te istakne da imaju dugu kriminogenu istoriju … A vec znamo, ko se poslednji smeje, najsladje se smeje. Prostakuso jedna nevaspitana i neobrazovana.

  16. Ljudi tipa Brnabiceve i Vasijeviceve su najodvratniji, znaju da ovo ne valja, ziveli i radili su na zapadu, ali zarad sivog materijalnog interesa pristaju na sve! No doci ce dan kada ce sudovi procenjivati svačiju krivicu…

  17. ON je prevazisao „Kovid 19“, ON je sada u fazi opasne agresivne mutacije koja moze da preraste u veoma bolne posledice po njega ( VUCICITIS VIRUSA ) a i po drustvo u Srbiji. Drustvo je podeljeno ZA „vucicitis“ ili PROTIV „vucititisa“ definitivno sredine nema a vecina gradjana je PROTIV ove vucititis pandemije koja unistava drustvo iz dana u dan, iz casa u cas. Nema predaje protiv ove naprdnjacke pandemije i njenog „mutiranog i nagojenog mikroba“ ( parazita ) po imenu Aleksandar Vucic = „A.V. + A.V.“ KOVID.

  18. Savetnica za medije Snežana Vasiljević, baš kao i Ana Brnabič, doživela je ne samo psihičku, već i fizičku transformaciju u službi Aleksandra Vučića. Zlo menja DNK. Body language joj je na nivou pevaljki sa Ibarske magistrale.

  19. Dal je realna ova gospodja, savetnica predsednika, tvituje stundetima i smeje im se, e to je ta bahatost koja narodu smetu. A sta je ustvari rekla, Makron je kao pa neki lik, i on ce kako stvari stoje u Francujskoj biti smenjen kao i Vucic na ulici.

  20. Novoradikalsku prada silikonsku dolinu i državne starlete treba jednostavno ignorisati premda se nabacuju „šefu“ o našem trošku. Druga priča su državni batinaši, parapolicajci, kriminalci i navijači, ljubi ih „šef“ sa dr nešom iz Beograda. Namerno malo n, jer je reč o sitnom čoveku.

  21. U ono vreme mlade seljacko svinjarske drzave u 19. veku o kome pise i Dobrica u Korenima ta i takva mlada drzava slala je ono najbolje i najpametnije na skolovanje u Pariz i Bec sa namerom da se oni vrate i budu ponos i dika mlade drzave. A danas se sa takvima sprda jedna Suzi Vasiljevic

      1. ne mogu da verujem da jos neko normalan u danasnje vreme razmislja glavom komunjare iz cetrdesetih godina dvadesetog veka ?! Milane, za tebe je jos uvek sramota imati, biti bogat, uspesan ?! Alo, probidi se, crnokosuljasi u dugackim koznim mantilima, politicki komesari koji su narodu otimali “samo zato sto imaju” odavno su pomrli… Pogledaj Manojlovica u filmu “Samo jednom se ljubi” A da li si se zapitao koliko je porodica pobeglo iz ove Vuciceve prcije u €vropu pa sad tamo posteno rade, zaradjuju i skoluju svoju decu ? Mucni malo glavom pre nego napises glupost !

  22. Savetnice za medije.upravo o tome pricamo.Vas partijski vokabular.drskost kojom pokrivate nekompetentnost u svim sferama je zastupljen.Promocija mediokriteta.ljudi diskutabilnog morala.nepostovanje ljudskih vrednosti.To je ono sto iritira i zove na bunt.Krenulo je.Nece stati.Ne mozes sve ljude lagati sve vreme.rece Linkoln
    Opasno je kad poverujes da imas bozanske moci.U nasoj istoriji vrvi od pobednika i spasilaca samoprozvanih.a neslavnog kraja.A dolazi zima
    Aljudi bez posla i perspektive.Kad dodje glad i strah za goli zivot.cuvajte se gospodo na vlasti.

  23. Av vlada sa 20 odsto. Lepo ponašanje suzi. To se ne zaboravlja. Bićeš veruj i dostupna za sudjenhe.

    1. Sve je već rečeno u brojnim komentarima,samo da dodam da nam se ni ta deca(a ni ona koja dostojanstveno protestuju u nasim gradovima,širom lepe naše zemlje Srbije, iz koje će na put bez povratka),nikada neće vratiti u ovu napaćenu zemlju.To je naša bolna istina i najveći problem.Ostaće nas za pod jednu šljivu,ostvariće se predskazanje Tarabića.

  24. Kako vas nije sramota sta pisete, bruka. Umesto da se borite za zemlju vi samo torpedirate. Nemojte da izadje vecina, na ovih 10,, studenata“ide 10000 gradjana

    1. Borba za svoju zemlju je upravo ne dozvoliti da nas u svetu predstavlja umobolni lazov i batinas !!!!!! Bravo deco, bravo studenti ! Mi stariji smo zakazali, izvinite nas, bili smo dezavuisani !

  25. Da li ova Suzana izlazi na ulicu? Da vidi šta o njoj i sličnim poltronima misli narod, njene komšije? Obraz kao đon.

  26. Draga deco, dragi studenti, srpska pameti… ne dajte svoju domovinu lopovu, batinasu, olosu, lazovu, umobolnom manijaku, otimacu nase i vase demokratije, prava na slobodu, postene izbore ! Ispravite naivnost, glupost, nesposobnost nas starijih, nase greske kojih se mnogi od nas starijih stidimo… Hvala vam sto ste drcniji, slobodoumniji, pametniji od nas !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.