Subotička opozicija uputila poziv građanima da podrže Zdravka Ponoša za predsednika Srbije 1foto (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ/MO)

Predsednički izbori su prilika da građani Srbije promene dugogodišnji loš model upravljanja zemljom, zasnovan na korupciji, ličnom interesu političara na vlasti i podele društva na građane prvog i drugog reda, koji je postavio predsednik Aleksandar Vučić, izjavili su danas predstavnici Grupe građana Za ujedinjenu, pravednu i stabilnu Srbiju u Subotici.

Ova grupa građana pozvala je danas Subotičane da svojim potpisom podrže kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Srbije.

„Verujući u to da Srbija želi da bude uređeno društvo, odgovorno za stvaranje svoje dobre budućnosti, kandidovali smo Zdravka Ponoša za predsednika Srbije, jer se čvrsto drži uverenja da posao šefa države služi javnom interesu i svoj mandat će u potpunosti podrediti toj ideji. To će Srbiju učiniti zemljom snažnih institucija koja radi za dobrobit svih svojih građana“, navode u Gradskom odboru Demokratske stranke (DS) u Subotici.

Građani svojim potpisom mogu da podrže kandidaturu Zdravka Ponoša u četvrtak i petak, 3. i 4. marta, u periodu od 13 do 21 čas, u prostorijama gradskih odbora Stranke slobode i pravde i Demokratske stranke.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari