Sukob Rusije i Ukrajine neće ostaviti Srbiju po strani: Šta se očekuje na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost

Ostavite komentar


  1. A zašto bi uopšte trebalo da se Srbija svrstava na neku stranu?!!!
    Pogotovu kad je isuviše jasno ko pravi ovu krizu i kome ona odgovara i zbog čega.

  2. Ministar odbrane Ukrajine je izjavio danas da se Rusija ne priprema za invaziju i da se ne šire dezinformacije, a prošle nedelje je isto izjavio i Zelenski. Ni sama vlast u Kijevu ne očekuje invaziju, ali S.Čongradin očekuje i gundja na Srbiju što se ne svrstava.

  3. Pa kakve veze ima Srbija sa problemom Rusije i Ukrajine….neutralni,neka oni reše svoj problem….

  4. Nema ovde nikakvog mudrovanja i politiziranja. Valjda je svima jasno ko je ovde negativac i uzurpator svetskog mira, a to je najveća teroristička organizacija NATO. Ako se opredeljujemo, a kako stvari stoje to nećemo moći izbeći onda smo uz Ruse i slobodno misleći svet.

  5. Moze da ostane neutralna uvek. Blizu su izbori. Vučić pada ako krene protiv Rusije, Kosovo je još delom naše zbog Rusije.

  6. Kad imas dva prijatelja u zavadi onda ne treba stajati ni na ciju stranu. Vlada Srbije to upravo radi. Kao sto smo rekli da podrzavamo medjunardno pravo pa nek tumaci kako ko hoce. Dosta nam je i nase muke, jos cemo na kraju ispast mi krivi u ocima nasih neprijatelja. Ne bi me iznenadilo.

  7. Neutralna politika se može voditi dok se ne da ultimatum a ultimatum je na Četvrtom rajhu i Silama osovina kojoj pripadaju Bugarska, Rumunija, Mađarska, Hrvatska pa čak i Grčka. Ultimatum se može „uručiti“ naoružavanjem šiptara npr. i još koječega. Samo ti svitne jednu od Podujeva. Ama da im pezimo isto nam se hvata. Ala će Srbi, Bošnjaci i Hrvati da se pomlate pošteno, sirija. Dok je kafića i žurki super, a onda ratatatata bum bum, blato, dronovi i rovovi. Oni opustošiše onoliki Bliski istok te neće Balkan. Mi nećemo al ima da nas zavade pa sve na krv i nož. Ništa novo.

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.