Šumadijska politička sapunica i dalje traje

Rok za "povratak" Stevanovića na gradonačelničku funkciju ponovo pomeren

Ostavite komentar


  1. Čile, ako se obavežeš da ćeš da organizuješ skidanje SVIH grafita sa fasada zgrada u centru oko opštine , ako se obavežeš da ćeš da prekrečiš grafit sa korita reke Lepenice kod Ćiftine ćuprije., ako organizuješ da se komunalna policija šeta službeno po centru grada i Velikom parku i kažnjava vlasnike opasnih pasa bez korpi koji šetaju svoje pse medju malom decom i decom u kolicima, svi centraši će glasati za tebe , jer je jasno da mali Radomir neće i ne ume da sredi centar i da nam ruži grad tako što ne ume da rukovodi komunalnom policijom !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.