Šumarac: Beogradu su neophodne montažno-demontažne garaže 1Foto: Beta/Milan Obradović

Kandidat za narodnog poslanika sa liste „Dobro jutro Srbijo“ Dragoslav Šumarac izjavio je da je u Beogradu potrebno podići montažno-demontažne garaže kako bi se rešio veliki problem parkinga, saopšteno je iz Socijaldemokratske stranke koja nastupa zajedno sa pokretom Dosta je bilo.

„Pored zagađenja, parkiranje je jedan od najvećih problema Beograda i to zahteva hitno rešavanje. Ljudi dnevno gube sate tražeći parking“, ukazao je Šumarac i dodao da stručni tim okupljen oko kandidata za gradonačelnika sa liste „Dobro jutro Beograde“ Dejana Žujovića ima jasan plan za rešavanje ovog problema.

Žujović je objasnio da bi u izgradnji montažno-demontažnih garaža bilo anagažovano privatno-državno partnerstvo, kako bi se kroz ovaj projekat razvijao i privatni sektor.

„Naša ideja je da ovaj projekat sprovedemo kroz partnerstvo države, odnosno grada i privatnog sektora i da sprečimo da država ima monopol u ovoj oblasti. Pitanje rešavanja problema parkiranja u Beogradu je pitanje koje se direktno tiče poboljšanja kvaliteta života naših sugrađana, koji gube sate svog života svakodnevno tražeći mesto za parkiranje“, izjavio je Žujović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari