Šumarac (DS): Još nema postupaka zbog prekomerne sile policije

Ostavite komentar


  1. Valjda si mislio, sto nisu uptrebili silu, prema onima koji su to zasluzili. Policija je reagovala mlako i ne na vreme. Trebali su u stertu, da sprece vandalizam, kao sto to rade zemlje zapadne demokratije. Kako oni, tako treba i mi. NI manje, ni vise.

  2. Sumarac , kako te vise nije sramota ? Idi covece kod Zeljka Mitrovica , znas koliko si mu pomogao .

  3. Molim Vas da me obavestite da li DS ima odcepljeni deo? Da li ima „frakcije“? Molim za potpunije objasnjenje aktuelnosti u DS. Saglasan sam sa pitanjem koje je postavio gospodin Sumarac. Pa ovo pitanje je ocekivano od svakog pravdoljubivog coveka, zar ne?

  4. Upravo ovaj, gospodin Šumarac, je jedan od onih čije me prisustvo odbija da glasam za bilo koga u njegovom okruženju.
    On sam se ništa ne razlikuje od naprednjačkih funkcionera, što je i pokazao tokom mandata kao ministar gradjevine.

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 8

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.