Suroi: Mediji nisu odustali uprkos Tačiju

Ostavite komentar


  1. Medijski manganat koji je prisvojio ogromnu zgradu Jedinstva i Rilidje nema pravo da govori o slobodi štampe.

  2. Petoro moga roda masakrirani kod Starog Gracka poverovali su Miloševiću i njegovom megafonu Šešelju, kada je vikao da će proterati Albance sa „Kosova“ (jer ne zna da je u pitanju Kosmet) preko Prokletije u Albaniju. Niavni seljani poveroavli su u takvu glupost pa su pljačkali po kućama Albanskim, a neki su napadali žensku ćeljad, zašta su im osvetnici prvo posekli mošnice (međunožje) pre nego glavu.
    Što se tiče bombardovanja krajem Drugog svetskog rata imao sam kolegu inženjera i prijatelja koga su partizani regrutovali sa 16-jest godina uzrasta, jer su stariju bili u četnicima. Bio je ranjen negde oko Pirota, pa su ga spasili saveznici – prevezli ga avionom u bolnicu u Bari na lečenje.
    Ako vam smeta što Suroija nazivam mudrim a naše Srbe ludacima, ja ne mogu da pišem nestinu. Osim toga protivnike s kojim treba da raspravljam pre nego počnemo da se ubijamo postupam kao što postupam sa ženom koju imam želju da povalim na travi ako nismo blizu kreveta. Eh! Srbi, Srbi, još uvek ne znate da politika i seks počiva na istiam principima. Zato vas hebe fudbalski navijač – AV.
    Mudri Veton Suroji bio bi lider Albanaca posle smrri Ibrahima Rugove, da nije bilo zlih i glupih Srba koji su nametnuli ubijanje, čime su pozvali NATO da nas bomabarduje. Kao što su nas bombardovali avioni Savezničkih sila krajem Drugog svetdskog rata da bi zaustavli napredovanje ludih četnika. Koji nusu prihvatili Odluku, donesenu na Jalti, tri lidera svetskih sila, Staljina, Ruzvetlta i Čerčila u borbi protiv Fašističke Nemčke i Japana. Italijanski fačizam je već bio na kolenima. A njihova Odluka je bila da se oformi FNRJ, a odbacili su mogućnost vraćanje kraljevine.
    Nažalost, mentalno radikalska, četnička ološ. sakrivena sa partiskim knjižicama SKJ iskoristili su priliku krajem osamdesetih godina da se aktiviraju i dokrače rušenje moćne i lepe zemlje kakva je bila SFRJ. Kao što sada se kriju iza skarćenice SNS. „Napredna“, a istina je da u pitanju krajnje nazadna stranka, što svojim čijenjem to potvrđuju – brukaju i razarju Srbiju u temelju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.