„Stvaraju se generacije za nove konflikte“: Veton Suroi o situaciji na Kosovu, ZSO, Zapadnom Balkanu…

Ostavite komentar


  1. Možete vi da šizite ali plaćaće te Zapad još puno godina koliko god im treba da vam daju“nezavisnost“?

  2. Ni u čemu mi nismo ravnopravni. Kosovo je okupirana teritorija a Srbija država koju su osvojili Srbi od Turaka. Samo što trenutno imamo previše izdajnika na visokim položajima. Lakše su odustali od onolikog kosmeta neg Hrvatska od komadića morske pučine ispred Kopra.

  3. Svaka čast Suroiju na hrabrosti i mudrosti. Pitam se ko bi od naših javnih ličnosti uradio nešto slično na KiM? Verujem da Suroi iste stavove predstavlja i u Prištini – a rekao bih da za to nema često priliku jer poziva na mir i saradnju.

  4. Lepo to zvuci u teoriji. Nazalost, malcice je drukcije u praksi. Generacije rodjene 99’te i nakon toga, vaspitavane su na mrznji prema drugoj strani, i uglavnom bez mogucnosti da se objektivno informisu o desavanjima iz devedesetih. Ko je i uspeo da vaspita dete na objektivniji nacin, ulica, okruzenje i mediji su ucinili svoje. Nema srece moj prijatelju, makar jos za dve generacije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.