Šutanovac: Cilj pobeda u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Meni je samo zao sto i ovi zuti nisu u vlasti sa SNS-om, SPS-om i ostalima, pa kada ih rusimo da ih srusimo sve.

  2. DS je bio na vlasti i gradjani nisu bili zadovoljni i zato su ih i smenili. Zasto sad zele opet kada im je poruka gradjana jasna i nedvosmislena.

  3. Nije mi jasna ta poitička upornost kada non stop padate i gubite pa opet kažete mi pobeđujemo a ništa ne menjate ni kadrovski niti programski.

  4. Proveravanje izborne volje je sustina demokratije.Izbori na svim nivoima su prilika da gradjani poruce sta misle o politicarima, njihovim partijama i ideologiji.Posle 2000-te doslo je do ogromne koncentracije bogatstva na vrhu piramide moci i ogromnog siromastva na drugoj strani, dok je nekad vecinska ,srednja klasa nestala.Ovaj koncept su birali politicari, DOS i Demokrate za nas.Mogli su izabrati i skandinavski socijaldemokratski model, ili npr.model japanskog drustva koje pociva na antiliberalnim idejama,gde su interesi jedinke podredjeni interesima zajednice, ali nisu i zbog toga su odgovorni,jer ovo sto imamo danas,nije se dogodilo slucajno, vec je svesno izabrano.Odgovornost gosp. Sutanovca i Demokrata pocinje odatle, jer sve sto je usledilo bilo je ocekivano.Narod je toga svestan i zato podrska njihovoj opciji u kontinuitetu pada.

  5. Kada je došla ne vlast, DS je sela u limuzinu i sjurila se pravo u septičku jamu, sa sve nadama pristojnih ljudi.Njima je bilo lepo pa bi ponovo, ali ne znam zašto ih Danas umiva i nama servira

  6. Kriticari DS /pre svega za greske pocinjene do 2012.godine/ koji ne mogu da im oproste, treba da kazu da li je pogresna politika, pre svega u privatizaciji i pogubna reforma prvosudja Snezane Malovic, napravila vecu stetu narodu u Srbiji, ili rat bez ijednog saveznika u svetu, ideje o "svim Srbima u jednoj drzavi", nove granice republika, pogresna politika na Kosovu i Metohiji koju je vodila SPS i SRS /sada SNS – Seselja, Vucica i Nikolica/, sve do danas kad je narod sve siromasniji a Srbija sve zaduzenija.

  7. E Šule,Šule,kad određuješ cilj,tada moraš izabrati i put do tog cilja,jer ćeš većinu vremena provesti na putu do tog cilja,zato ti je mudrije bilo da si izabrao put do cilja,a ne da određuješ cilj bez puta. Ispade ko da si rekao naš cilj je da odemo na Mesec al nam samo raketa fali.

Ostavite komentar


Politika

Vučić izrazio veliku zabrinutost u susretu sa zvaničnikom NATO 10

Vučić izrazio veliku zabrinutost u susretu sa zvaničnikom NATO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u razgovoru s pomoćnikom generalnog sekretara NATO za politička pitanja i bezbednosnu politiku Borisom Rugeom izjavio da je neophodno intenziviranje diplomatskih napora i koordinacija sa Kforom kako bi se osigurala bezbednost Srba na Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.