Šutanovac: Đinđićeva vizija za nas je obaveza

Obeležavanjem dana ubistva premijera Zorana Đinđića Demokratska strana obeležava njegov život i viziju, kaže za Danas predsednik DS Dragan Šutanovac
Navršava se 14 godina od atentata na premijera Srbije

Ostavite komentar


  1. Ja ne znam kako bi prošao u životu u poslednjih 14 godina da je Zoran Đinđić ostao živ, možda bi mi bilo gore nego što je bilo, ali znam, da mi svo to drugo vreme, sa Đinđićem živim, strašno nedostaje.

  2. Nacija koja je ispucala svoje kapacitete,koja nece u Evropu kao lakeji,sada je izgubila kompas,skuplja fiskalne racune i naravno pobedjuje u svim izbornim krugovima,sa novim ljubimcima …

  3. Bila je to, vrhunska energija, mnogi smo cvrsto verovali u novi pocetak. Kad ono; cuveni Vlahovic, oslobodilac, razori Novi Dom i postade milioner, vlasnik 9 stanova u Bgd, naravno bez posledice. Odakle se stvorise Djelic, Kolesar, Janjusevic, Stanko Subotic i desetine sitnih glodara, do kostiju su ogoleli "voljenu zemlju". Sada na mestu fabrike N. Dom na Vozdovcu, nice stambeni kompleks. Kako? Ko je prodao fabriku i plac, e voljena zemljo.

  4. Đinđić je imao viziju o jednom kandidatu koji pobeđuje apsolutistu. A Vi ?

  5. Toliko poštovalaca i sledbenika pa ne razjasniše kako je ubijen već srušiše Šilerovu do temelja. Mislim na sve pretendente da budu njegovi politički naslednici a koji ga vole i poštuju sad kad je mrtav.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.