Šutanovac: DS će podržati najboljeg kandidata

Ostavite komentar


  1. Koje moralno pravo imaš da spominješ vojsku. To što ste joj ti, Tadić i Davinić uradili
    nije niko pa ni NATO svojim bombardovanjem. Pošto vam sada niko ne sudi istrija će vam dati kvalifikaciju..

  2. Sutanovac je pravi primer politicara koji kalkulise do poslednjeg trenutka. Zar nije politicki nekorektno, a i neposteno prema biracima koji ih podrzavaju bez jasnog stava cekati razvoj situacije, pa se prema tome orjentisati.

  3. Ne znam samo odakle Sutanovcu obraza i morala da izjavi ovako nesto, kao da nikada nije bio na vlasti

  4. Potpuno je neprofesionalno i nekorektno govoriti o kandidatu, kad izbori još nisu ni raspisani.

  5. Uvek ce postojati ljudi koji ce govoriti da postoji medijska cenzura, a nikako da se zapitaju odakle onda naslovi u novinama koji prelaze granice pristojnosti?

  6. Izjava Pajtica da ce podrzati Jankovica dovoljno govori o tome kakvo "zajednistvo" vlada unutar stranke

  7. Lepo je što će Šutanovac podržati najboljeg kandidata, ali u toj priči ne valja to što ogromna većina u Srbiji zna da to nije najbolji kandidat i neće glasati za njega.

  8. Nema u opoziciji najboljeg kandidata , ni jedan ne može da dogura do 2o odsto podrške biračkog tela.

  9. Vi kako hocete, harod je izabrao, a posto ova vlast zahteva od tuzilastva da slucaj Savamala zastari, narod je odlucio da od tog trenutka zastare sva nasa placanja poreza takvoj vlasti!

  10. Pobednika imamo to je Tadic, gde nam je nas dobri Tadic, a da lazno smo ga iskritikovali na mrtvo ime i doveli tri puta gore,sta cemo sad, verovatno je sada najbolji kandidat Jeremic.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.