Šutanovac: DS se vratio korenima i stao na noge 1

“Danas DS ponovo vodi borbu za elementarnu demokratiju i danas smo mi demokrate prvi na udaru režima“.

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je večeras da je ta stranka „stala na noge i vratila se svojim korenima“. Kako javlja Autonomija.rs, Šutanovac je novinarima na svečanosti koja je u Novom Sadu organizovana povodom 27. godišnjice obnavljanja rada DS-a rekao da su demokrate i danas „prvi na udaru režima“.

„Ali i pored toga naša vizija Srbije će pobediti, ne zato što će je silom neko nametnuti već zato što je u srcu naše vizije život. DS će mrak u kojem se nalazimo okončati i Srbiju vratiti na put razvoja, modernizacije i boljeg života. DS je stao na noge, vratio se svojim korenima i vreme pobede je tek ispred nas“, kazao je Šutanovac. Dodao je da je DS pre 27 godina obnovljen sa vizijom razvoja demokratije i vladavine prava u Srbiji.

„DS je bio i ostaje motor razvoja Srbije i njene demokratije. Danas DS ponovo vodi borbu za elementarnu demokratiju i danas smo mi demokrate prvi na udaru režima“, rekao je Šutanovac. Obeležavanju godišnjice Demokratske stranke prisustvovali su funkcioneri i članovi stranke, javne ličnosti, predstavnici civilnog sektora i ambasada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari