Šutanovac: Izbori održani u teškim uslovima

Ostavite komentar


  1. Njemu su svaki izbori odrzani u teskim uslovima samo zbog toga sto ne predju ni cenzus. Narod im ne veruje, dzabe pokusava da opravda poraz.

  2. Dragan Šutanovac ocenio je da su izbori u Mionici, Negotinu, Pećincima i Kostolcu održani u teškim uslovima. U kojim to teškim uslovima? Ti šta god da radiš moraš da kukaš.

  3. Preteskim uslovima, kad sa pinka, hepi, i nekih zutih novina samo pljuju i blate bivse politicare iz vlasti a njihovi se samo hvale i ne skidaju se sa tv i novina! i svaku sitnicu dizu u nebesa, npr. dolazi Cipras da slavi Bozic, brojni drzavnici cestitali Av, pa postoji cirkularno pismo ..Lazu da je genocid nad privredom uradjen za vreme DOsa a istina je da je uradjen za vreme sankcija i hiperinflacije!

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.