Šutanovac: Ne treba bojkotovati izbore 24. decembra

U pokretu Dveri kažu da bojkot ima smisla ako cela opozicija stane iza toga * U Pokretu slobodnih građana Saše Jankovića i Narodnoj stranci Vuka Jeremića danas će objaviti zvaničan stav
Velimir Ilić pozvao opoziciju da ne izađe na izbore u Mionici, Pećincima, Kostolcu i Negotinu

Ostavite komentar


  1. Što se tiče naziva sporne liste u Kostolcu, "Da Kostolac vratimo Kostolčanima", ne da nema smisla, nego je sramotan! Više bi smisla imalo da listu za BG nazovu da Zemun vratimo Austriji, s obzirom da je nekad bio tamo, dok je Kostolac do skoro bio samo mesna zajednica, a od pre par godina ima status gradske opštine, pa ne znam kome bi to oni šta da vraćaju?!

Ostavite komentar


Politika

Vučićev komentar na povlačenje Bajdena: Verujem da je Tramp favorit 8

Vučićev komentar na povlačenje Bajdena: Verujem da je Tramp favorit

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, komentarišući povlačenje Džozefa Bajdena iz izborne trke za novi mandat u Beloj kući, da će izbori biti neizvesni, ali je ocenio da će kampanju svojom popularnošću nositi supruga bivšeg predsednika Baraka Obame Mišel Obama, iako je potpredsednica SAD Kamala Haris dobila podršku za nominaciju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.