Šutanovac: Opozicija mora da se ujedini

Ostavite komentar


  1. Samo sam naslov procitao. Kada ste se zadnji put ujedinili, skupo nas je kostalo. Lustracija!

  2. Nije poenta ujedinjenje radi ujedinjenja. Ne treba nama zamena guzica u foteljama. Opozicija treba da se promeni, u biti. Potrebno je naći prava rešenja (ako su sposobni za to) i saopštiti ih narodu (dosta je bilo populizma i praznih obećanja, bilo čijih). A ako za to nisu sposobni, doviđenja bre.

  3. Srpska PROevropsk opoziciju može da pobedi koaliciju SNS i SPS ako predloži pravična rešenja u interesu svih građana, i to u DVE kolone : (A) Desni centar: 1.pokrenuti postupak obnove tradicionalnih vrednosti i Kraljevine Srbije, u kojoj bi Kralj imao PROTOKOLARNU funkciju (kao u drugim evropskim kraljevinama); 2.podela Srbije na četiri ravnopravne pokrajine, bez autonomije u državnim nadležnostima; 3.doneti Zakon o sportu i sprovesti PRIVATIZACIJU u fudbalu i pohapsiti sve huligane sa stadiona; 4. hapsiti sve tajkune koji ne plaćaju porez;… i (B) Centar Levo : 1.ubrzati postupak ulaska u EU, uz zadržavanje dobrih odnosa sa svim svetskim silama; 2.uvođenje PROGRESIVNOG poreza na plate i dobiti koji su duplo veći od proseka; 3. garantovati minimalne penzije od 220 evra i plate od 330 evra; 4….

  4. Šule bre!I sam dobro znaš šta smo sve preživeli,kakva poniženja i šikaniranja ,laži i klevete i sada ponovo hoćeš ujedinjenje.Sa kim bre?.Sa onima koji su nas šutirali dok smo bili na zemlji.Sačekaj još koju godinu ova šaka jada od naprednjaka pokrljaće se oko plena uskoro.Koegzistencija DA koalicija JOK!!!

  5. SNS i SPS voli da imaju opoziciju kao Šutanovac i Obradović koji se svađaju! Zato Srbija mora da ima deo opozicije koji se zalaže da što pre postane Kraljevina i uđe u EU, pa da obični građani Srbije žive kao u drugim evropskim kraljevinama , gde tajkuni plaćaju najveće poreze, a obični građani žive najbolje na svetu ! Mnogo je važno objasniti svim građanima sve prednosti života u evropskim kraljevinama, i tako rasturiti SNS i SPS , koji su protivnnici kraljevskih kuća!!

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 9

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.