Šutanovac: Podržati Jankovića

Ostavite komentar


  1. Ne znam zašto Šutanovac nije kandidat DS!? Pa ipak je on lider te stranke…

  2. DS je i postavio Jankovića za zaštitnika građana , a da li će kad prođu izbori Šutanovca zameniti Janković u DSu,pitanje je sad?

  3. sutanovac u tvoj stranci nemate ni jednog kandidata za predsednika pa podrzavate prevaranta jankovica jer ste isti kao i on najbolje bi bilo da raspustite ceo odbor i ne brukate se vise jer ste sramota srbije…

  4. Bili ste na vlasti, vodili Srbiju i ništa niste uradili. Iza vas su ostale samo afere i rasprodata državna imovina tajkunima. Sa ili bez podrške Jankviću mislim da vam narod nećete ponovo ukazati poverenje.

  5. Nastavlja se tradicija stranke koja se u široj javnosti predstavlja kao demokratska i dalje bez ikakvog utemeljenja i koja je u svojoj novijoj istoriji promenila desetak predvodnika uvek birajući onog koji je naviše postig’o u sferi kriminala i korupcije pa se zbog toga, nemajući nikog u svojim redovima ko nije po zlu poznat narodu, kao i one 2000-te godine kad ih je na izborima predstavlj’o Koštunica a sad ih predstavlja Janković s tim što im ovaj zadnji i ne zaostaje u njihovim visokim postignućima!

  6. DS je na prošlim izborima u koaliciji sa još dve stranke LSV i LDP ušao u Skupštinu Srbije uz svesrdnu Kajlovu pomoć a sad od svih njih samo DS podržava Jankovića što matematički znači da će on osvojiti maksimalno dva procenta biračkog tela Srbije koje izadje na sledeće predsedničke izbore ali kako se matematika i politika prilično razlikuju mislim da će učinak biti manji od jednog procenta!

  7. Parlament Srbije je najjači razlog da se počne demontaža ovog žalosnog režima!

Ostavite komentar


Politika

nedeljice

Svi znaju da Nemačka i EU ne mogu da garantuju ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma: Zašto se to prećutkuje?

Ne samo ovdašnja opozicija i ekološki aktivisti, koji su od strane režima Aleksandra Vučića obeleženi kao strani plaćenici, „alavi“ na vlast i oni koji hoće prevashodno da spreče razvoj Srbije, već i sve više glasova iz EU, oni nezavisni i kritični, tvrde da Evropska unija i Nemačka, uprkos tvrdnjama, ne mogu niti žele da prate ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.