Šutanovac: Razmišljamo da kampanju počnemo sa “pašnjaka”

Predsednik Demokratske stranke govori za Danas o političkoj sceni, opoziciji i vlasti

Ostavite komentar


  1. Sule je sasvim ok u svojim nastypima, daleko najbolji od svih u opoziciji. Doduse konkurencija je dosta bedna, ali ipak…

  2. DS se neće maci dok ovaj uistinu "pašnjak lik" koji je sa mesta obezbedjenja DS-a i bez dana radnog staža postao savetnik Ministra policije i onda u raspadu DS-a dospeo na čelo partije u kojoj će ugasiti svetlo. Ovoj zemlji je dosta ovih sa praznim kesama po dolasku na vlast, a onda prave na Vračaru stanove od kao zaradjenim para, što smo i kod Vulina videli. Ovo je sva bruka i sramota naše političke scene i ovih opskurnih likova. Ovde samo neko potpuno nov iz možda ove ekipe "ne davimo Beograd" može nešto da prokrene, a ovi ko Šutanovac u istoriju ili u kavez sa sve Vučićem i kamarilom.

  3. Mislim da je svima jasno da će Đilas biti najozbiljniji takmac naprednjacima. DS će posle dobrog izbornog rezulata u Pećincima, Negotinu i Mionici imati vetar u jedra za rezultat do 10% u Beogradu. Do 50% fali još 40%. Mnogo i za Đilasa…ali ako pobede SNS, adio Vučiću. Pevaće mu kao na Marakani protiv Kelna..Auf wiedersehen

  4. Stanujem na samoj granici Zvezdare i Vracara u blizini gde stan ima i ministar Vulin.Kategorizacija zemljista na kojoj je moja zgrada u rubrici kultura zemljista je " vocnjak““. Cuo sam i da je hram sv. Save takodje na "pasnjaku" .kazu, slicno je i na Dedinju. Kategorizacija zemljista je uglavnom "vinograd".

  5. Demokrate /DS/ su "ispucale svu municiju" dok su bili u drustvu sa Tadicem.
    Sada im vise niko ne veruje. U njihov "prazan prostor" su upali "umiveni" radikali SNS koje svojim mafijskim ponasanem ni djavo vise ne moze skinuti sa vlasti.
    Umiveni radikali su skolu izgleda dobro savladali upravo od DS.

  6. E pa Sule,podosta recenog je istina i stav koji dele biraci DS..Medjutim onaj deo intervjua kojim komentarises postulate na kojima je DS,nastala (u stranku si usao 7 godina po osnivanju)nije tacan a u dobroj meri ni onaj da ljudima koji su pre gotovo 28 god stvarali DS..stranka ne duguje!!!Skroz suprotno..Ti..Djilas..Sapic..pa i Tadic ste stostruko izvukli i iskoristili od i DS nego sto ste dali..i doprineli…A esalon anonimusa koje ste "izmislili"poput Jeremica..Borka.ili(ko ga jos pamti)Milosa Jevtica.. je iskostao i stranku ali i drzavu..vajda nikakva..Dakle..tu je koren gubitka poverenja..Sad je sansa da na izborima Pecinci..Negotin..Mionica..Kostolac.itd..stranka osvoji 10%..i vise..ako tako bude trasira se put za 15-20% u Beogradu..pa potom uz tezak rad,obnovu stranke,vracanje istinskim vrednostima DS(napusteni jos pre 10 tak godina)..da se nadate uspehu u Srbiji…Nastavite li Tadicevim metodama…pocetkom dana s .jogurtom u podne..nema srece

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.