Šutanovac: Srbija ne podržava članstvo Kosova u UN, ali ne može da ga spreči

Ostavite komentar


  1. Ovaj lik nam je bio ministar odbrane. On prica o ZSO kao da je to nesto, a zna da je to nista. Ukratko da ne nabrajam, ovu smlatu od coveka ne mogu da vidim ocima. Kakav lazov i manipulator!

  2. 1) bivsi ministar odbrane je sada uvladajucoj koaliciji
    2) njegov tadasnji zamenik Dusan Spasojevic je vec 6 godina ambasador Srbije u Grckoj (a nije diplomata, nego funkcioner DS)
    2) tada je u Ministarstvu odbrane kod Sutanovca drzavna sekretarka bila Tanja Miscevic (tada G17+) , sadasnja ministarka
    Zakljucak?
    DS = G17 = SNS

  3. Gospodine Šutanovac vi dobro zbate da je rusija jedina koja može vetom da spreči ulazak kosova u Ujedinjene bacije .Zato zapad prisiljava Vučića da uvede sankcije rusiji da bi mu izbili taj jedini adut iz ruku u birbi za kosovo.Sa tim zapadni agresor hoće da mimo medjunarodnog pravaozakoni ozakoni svoju agresiju i otimanje kosova i metohije suverenoj srbiji što jenjihov cilj to je potvrdijo i milanović hrvacki predsednik.Vi mnogi grešite napadate vučića namesto da stanete uz njega vi idete u ambasade kvinte da tražite uputstva kako svome predsedniku da otežate pregovore i kako da mu izbijete taj jedini adut iz ruke i da ga posvadjate sa iskrenim prijateljom putinom to ne ide kako vi to radite.Vaša greška je što se u teškim momentima obrušavate na predsednika države a ne na one što vas ucenjuju zavadjaju i što vam otimaju vaš jeruzalem kosovoni metohiju.Kad je nacijonalno pitanje u svetu evropi vidite kako se udruže svi kao jedan samo vi se davite i sami sebi otežavate život i sami sebi ugrožavate teritorijalni integritet.Biti uz agresora i podržavati ga biti uz onog ko je ubijao nedužni srpski narod je velikinzločin primati uputstva od zapadnih agresora i raditi protiv sopstvenog predsednika države i naroda je ravno samouništenje.Ujedinite se i olakšajte vašem predsedniku da se bori za kosovo i srbiju na diplomatskom planu to udruženje bi demoralisalo zapad i zapad bi tada svatijo da se medjunarodno pravo mora primjenjivati na sve narode i države podjednako brez obzira dali se srbi rusi kinezi iračani avganistanci libijci sirijci dopadaju zapadu ili ne.Nedjunarodno pravo se mora primjenjivati ne po volji tapadnih nasilnika već po zakonu i pravu kako je napisano u medjunarodnoj listini.Tako ja gledam sliku vaše komfuzne dvoumice o vašem predsedniku koi je iskreni borac za srbiju i njen narod za suverenitet cele srbije u njenim ustavom zapisanim granicama.

  4. Gospodine Šutanovac vi dobro zbate da je rusija jedina koja može vetom da spreči ulazak kosova u Ujedinjene bacije .Zato zapad prisiljava Vučića da uvede sankcije rusiji da bi mu izbili taj jedini adut iz ruku u birbi za kosovo.Sa tim zapadni agresor hoće da mimo medjunarodnog pravaozakoni ozakoni svoju agresiju i otimanje kosova i metohije suverenoj srbiji što jenjihov cilj to je potvrdijo i milanović hrvacki predsednik.Vi mnogi grešite napadate vučića namesto da stanete uz njega vi idete u ambasade kvinte da tražite uputstva kako svome predsedniku da otežate pregovore i kako da mu izbijete taj jedini adut iz ruke i da ga posvadjate sa iskrenim prijateljom putinom to ne ide kako vi to radite.Vaša greška je što se u teškim momentima obrušavate na predsednika države a ne na one što vas ucenjuju zavadjaju i što vam otimaju vaš jeruzalem kosovoni metohiju.Kad je nacijonalno pitanje u svetu evropi vidite kako se udruže svi kao jedan samo vi se davite i sami sebi otežavate život i sami sebi ugrožavate teritorijalni integritet.Biti uz agresora i podržavati ga biti uz onog ko je ubijao nedužni srpski narod je velikinzločin primati uputstva od zapadnih agresora i raditi protiv sopstvenog predsednika države i naroda je ravno samouništenje.Ujedinite se i olakšajte vašem predsedniku da se bori za kosovo i srbiju na diplomatskom planu to udruženje bi demoralisalo zapad i zapad bi tada svatijo da se medjunarodno pravo mora primjenjivati na sve narode i države podjednako brez obzira dali se srbi rusi kinezi iračani avganistanci libijci sirijci dopadaju zapadu ili ne.Nedjunarodno pravo se mora primjenjivati ne po volji tapadnih nasilnika već po zakonu i pravu kako je napisano u medjunarodnoj listini.Tako ja gledam sliku vaše komfuzne dvoumice o vašem predsedniku koi je iskreni borac za srbiju i njen narod za suverenitet cele srbije u njenim ustavom zapisanim granicama. Molimo list politiku i njene cenzore da nnas ne prave budalama ako neće naše komentare da proslede neka nam tonreču jel izgleda da im ne odgovaraju dobronamjerni komentarinu moim komentarima nema kopija ni duplikata samo za ilustraciju. Za list politika

  5. Kada se otvore dosijei sluzbi , prenosite izjave doticnog i doticnih u opoziciji i na vlasti od 90- tih.
    Odavno ugaseno svetlo u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Ima li protesta bez politike i da li bi političari trebalo da se drže po strani u ovim protiv litijuma? 6

Ima li protesta bez politike i da li bi političari trebalo da se drže po strani u ovim protiv litijuma?

"Svakom protestu potrebna je i politička artikulacija. Spontanost i stihijnost možda su dobre kao inicijalna kapisla, ali ih ne treba idealizovati kao formu borbe, pogotovo u dužem periodu. Ovaj aktuelni protest jeste i građanski i politički, kao što je takvo i pitanje iskopavanja litijuma. Pokušaji isključivanja politike i političara iz toga su i nemogući i kontraproduktivni i obrnuto, kaže za Danas Đorđe Vukadinović, urednik Nove srpske političke misli komentarišući izjavu aktiviste "Eko straže"Bojana Simišića da je opozicija u prošlosti zloupotrebila proteste i da je zato sada najbolje da se drže po strani.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.