Šutanovac ušao u raspravu: Koliko je Kurti bio udaljen od Bajdena i Kamale Haris u Čikagu? (FOTO) 1foto FoNet Božana Pavlica

Dragan Šutanovac, bišvi ministar odbrane Srbije i bivši lider DS-a, sada osnivač nevladine i predsednik nevladine organizacije Savet za strateške politike ušao je u raspravu na mreži Iks povodom toga koliko je Aljbin Kurti, premijer Kosova, bio udaljen od pozornice na konvenciji američkih demokrata u Čikagu, na kojoj se Džozef Bajden i zvanično povukao, a Kamala Haris potvrđena kao predsednička kandidatkinja.

„Uz ova mesta dobiješ i dvogled kako bi video kandidate i govornike!“, napisao je u objavi Šutanovac, podelivši sliku na kojoj se vidi kako Kurti sedi u poslednjim redovima ogromne sale.

Kurtijev odlazak na konvenciju američkih demokrata propraćen je zanačajnom medijskom pažnjom i u Srbiji.

Pojedini tviteraši su Šutanovcu uzvratili sa ironičnim opaskama, da su za razliku od Kurtija, predstavnici Srbije bili smešteni uz kristalnu kuglu kako bi mogli da gataju.

Na to je Šutanovac podelio objavu sa setom svojih fotografija, sa američke konvencije i u društvu odlazaćeg predsednika Džozefa Bajdena, Hilari Klinton…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari