Šutanovac: Vreme da se sabiramo

Ostavite komentar


  1. Pa treba da se izvinite za svo zlo koje ste nam naneli,ali vi eto rekoste da vas bas boli uvo za to!

  2. Vi ste pokazali sta ste imali, da imate i malo dostojanstva ne bi vise lagali ove gradjane.

  3. Sabralo se sve što je moglo tokom 12 godina vlasti, i sad je red da malo troše Demokrate, jer ne da narod više šansu za pljačku.

  4. Mislim da Sutanovac ne vodi realnu politiku. Sto su se delili ako sad hoce da sabiraju?

  5. Najbolje je sve zaboraviti ,račune im više ne pregledati ,imovinu ne dirati ,podvući crtu pa ponovo pokušati narod prevariti.

  6. Dok je sveta i veka ostace zapamceno sta ste uradili ovom napacenom i naivnom narodu.
    Koliko ste beskrupolozni jasno se vidi iz vasih izjava i pokusaja da sami sebe rehabilitujete.

  7. Ha ha ha tek vam sledi raspad kad vas sud podkači za blokiran račun stranke i brojne manifetluke i krađe,biće bežanija samo kad cirkus krene.Tu spasa nema ugasićete i nestati na radost srpskog naroda i države.

  8. Vi svaki dan treba da se izvinite gradjanima Srbije jer ste nas toliko ojadili i doveli do prosjackog stapa. Realno i kada se izvinite , opet vam niko ne veruje.A to sto Suki kaze da je vreme da se sabiraju, nije objasnio jel to znaci ono vojnicki na parove razbroj se.

  9. E ako ne postoji ništa zbog čega vi treba da se stidite, onda vam je obraz zaista deblji od svakog đona.

  10. Ne trebaju oni da se izvinjavaju, oni treba da odgovaraju pred zakonom za sva nedea koja su izvršili u Srbiji, prvenstveno u oblasti finansijskog kriminala!

  11. Samo neka se oni sabiraju i oduzimaju. Koliko su para pokrali mogu da se oduzimaju po kafana i restoranima kad god zele.

  12. Ma nemaju oni sta da se sabiraju vise. Zavrsili su oni svoje vladanje u Srbiji za naredni milenijum nam ih je dosta.

  13. Pocni da se sabiras od prethodnog predsednika stranke Pajtica,pocni da se sabiras od Djilasa…..ove su izjave tako isprazne a ljudi iz Ds-a beze glavom bez obzira!

  14. Mislim da DS nema teoretske sanse da se sabere. Opozicija je gotova i zacementirana na dnu.

  15. Pa posle Micunove izjave ne bih rekao da ste spremni za sabiranje! Mozda da oduzmete jos jednom pa onda lepo u istoriju!

  16. Ostavite Zorana da pociva u miru. Ne vredi da se vracate na proslost kada buducnost nemate.

  17. bravo demokrate. uprkos stravičnoj torturi vučićevog režima i laži njegovih botova, ponovo krećete u borbu za slobodnu i demokratsku srbiju u eu. biće teško, cenzura , laži, itd, ali mora se napred u eu.

  18. Nikako da shvate (svi "istroseni" likovi u DS),pa i gdin "predsednik" (bez onog:"ja kao predsednik),da samo NOVA al““ potpuno NOVA lica mozda mogu da (po)vrate ugled DS-ci !!

  19. Nemojte samo da se oduzimate jer to gradjani Srbije najbolje znaju kako je kad vi to radite.

  20. Kad se budete sabrali, pozoves tasta da proslavite i da ti peva na uvce pesmu: "Ja zavoleh devojku iz grada", pa pravac Mrcajevci.

  21. Nema od vašeg sabiranja ništa, toliko lopova na jednom mestu ne može nikako da funkcioniše.

  22. Ma vi mozete da se sabirate i oduzimate koliko hocete, ali mnozenje ce vam se zavrsiti do 2000 koliko stoje stvari, jer ste toliko razocarali narod koji vam je verovao i polagao sve u vas, a vi ste mislili samo na sebe.

  23. Ne barata bas najbolje Sutanovac matematickim operacijama, posto se u poslednje vreme clanovi smanjuju pa je ocigledno da je rec o oduzimanju

  24. Da li se sabirali ili oduzimali svejedno vam je jer gradjani vise nemaju poverenja u vas.

  25. Ne znam na šta je mislio novi lider demokrata Šutanovac, ja kada sabiram dva i dva su četiti a to nije ni cenzus.

  26. Loš je matematičar g.Šutanovac, do skoro su bili na cenzusu a sada su ispod, i padaju i dalje, nema im spasa a sami su za to krivi.

  27. Ispitati ko ga finansira kao i tokove novca i sve ce nam biti jasno za koga radi …!!!!!

  28. Niste se vi dugo delili vec ste dugo delili pare naroda i mislim da ni sami ne mozete da saberete koliko ste pokrali.

  29. Sutanovac asocira ljude na pljacku koju je ta stranka sprovela, a on prica o novom DS-u?

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.