Šutanovac: Vučić vodi najbrutalniju stranku u 21.veku 1Foto: Fonet/Božidar Petrović

Aleksandar Vučić vodi najorganizovaniju i najbrutalniju stranku u 21. veku i njega ne mogu pobediti kućni saveti, pokreti, građanski protesti, njega može srušiti neko sa ozbiljnom političkom infrastrukturom na teritoriji Beograda i cele Srbije, izjavio je u intervjuu nedeljniku Vreme lider Demokeratske stranke Dragan Šutanovac.

Šutanovac je potvrdio da DS neće biti član pokreta Saše Jankovića, ali da se razgovara o beogradskim izborima koji mogu biti važni kao oni 1996. godine za rušenje, tada Slobodana Miloševića, danas Vučića.

Nismo u ovom trenutku došli do personalnog rešenja. Još ne znamo hoćemo li ići na izbore sa kandidatom za gradonačelnika ili ćemo predložiti tim koji bi trebalo da ponudi rešenje za sve probleme u gradu, rekao je Šutanovac.

Povodom glasina da se Dragan Đilas vraća u politiku kao kandidat grupe građana za gradonačelnika, Šutanovac je rekao da u ovom trenutku ne razmišlja ko će biti kandidat i da veruje da će biti veliki broj kadidata u građanskoj opciji. Šutanovac je rekao da nije trazgovarao sa Đilasom.

Voleo bih da imamo jedno listu u Beogradu koja bi bila lista za bolji Beograd i koja bi podrazumevala učešće svih onih koji nisu zadovoljni načinom na koji SNS i SPS rukovode gradom, rekao je Šutanovac.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari