Šutanovac: Zbog atmosfere koju je kreirao Vučić opozicija u startu protiv svakog rešenja za Kosovo

Ostavite komentar


  1. da li u Srbiji postoji „bivsi politicar“, ili je politicar zanimanje do penzije.
    Ovaj se pokasao i stvarno njegove komentare treba da plasira na slavama i u parku. Nakrao se dovoljno , i odmori zauvek bre covece.

    1. Steta sto nije ostao duze na mestu min.odbrane… devastirao bi vojsku do kraja..A i sakupljaci sekundarnih sirovina bi se oparili…

  2. Mice male, preplašene, treba da zahvale Vučiću što ih je okupio…

    1. Botovi koji tepaju opoziciji – najnoviji izum centrale. Mice male sa sendvicima treba da paze sta pisu jer ce sudovi raditi za krivicna dela korumpiranih naprednjaka, ukljucujuci i botove koji kuckaju placani iz drzavnog budzeta.

  3. Pa vi ste uvek protiv svega dobrog u zemlji pa morate i protiv Kosova jer ste ga licno doveli do ruba propasti.

    1. Zadnjih 7 godina su nam donele toliko dobrog da smo ostali bez 3 veca grada puna mladih ljudi. Toliko nam dobro ide. Vama botovima jos bolje.

  4. Jadna je ta opozicija koja svoj stav pravi na osnovu Vučićevih poteza .

    1. Jadna je ta vlast koja kopira opoziciju pa bi cak i da strajkuje gladju jer ideja niti znanja nema. Ima sendvica te vlast ne bi trebala da bude gladna kao ostatak Srbije.

  5. Pa Vučiću jel vidiš ti ovo,probudili se beli medvedići pa se rastrčali po pašnjaku.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.