Vučić ipak ide na Kosovo, prvo će posetiti Gazivode

Ostavite komentar


  1. Upravo sam odgledao na „TV Bastilji“ ovo obracanje u njegovom RIJALITIJU od serije ( visegodisnjih ) obracanja svojim NAPRDNJACIMA, Ovo sto je „rijaliti“ predsednik rekao svom „rijaliti“ narodu da sebe odmah izuzmem jer JA nisam njegov „naprdnjacki“ hipnotisani i bezobrazno pokvareni „kadar“, jer sam sebe u ogledalo svakoga jutra ne bi mogao pogledati od srama i stida. OVAJ rijaliti predsednik lignjoglac i Pinokio, ne samo da laze i krade sve nase nego uz pomoc svojih pajtosa ministara ( ko bajagi su to u njegovom i nasrem rijalitiju ) policije ( ministar SLINA ) i vojske ( ministar JUL-in Vulin ) koji ni vojni rok nije odsluzio ( dezerter na celu tzv Vojske Srbije, kukala nam majka sa ovakvim ministrom i general-babama oko njega ), rece da ce sutra odnosno vec danas da bude na Kosovu i na „Gazivodama“ . E, pa predsednice tih tvojih „srba“ sa tvoje srpske tzv „liste“ ( listom poznatih kriminalaca ), pazi da ne zagazis malo dublje u „Gazivode“ jer ces proci onako kako i treba u tvom rijalitiju, mokar i popisan, samopopisan i jos ponesto, od srca ti zelim jer tako nesto debelo ZASLUZUJES. Na kraju jos jedanputa u visemesecnim pitanjima ( licno i personalno ), “ KO JE UBIO MUCKI S LEDJA OLIVERA IVANOVICA“ a da ti svemoguci i sveznajuci kobajagi NISI ZNAO, KO?

    1. Vladan Velimirovic
      U potpunosti podrzavam sve sto ste napisali a posebno naziv koji takodje za njih odavno koristim „naprdnjaci“.
      Sendvicarima koji dele minuse porucujem….poserem vam se u sendvic da bi bio kaloricniji od bedne salame koju vam stavljaju.

    2. A, šta misliš da malo prekontrolišeš svoje mentalno zdravlje?! Vučić će da bude, da ode i prodje ali, tvoje zdravlje će se opasno ruinirati, zahvaljujući tako „nevažnim“ tipovima. Manje afektivne mržnje sinjor. Može da utiče na tvoju lepotu.

  2. Bice mu ‘mirno i tesko’, … dajte jadnicku duplu dozu ‘Valijuma’, vidite li kako ‘pati’?!!!

  3. Hahahahahaha, vec 5 dana se zna za ovaj scenario, i za ovaj herojski cin preCednika. Kakav glumac.

  4. Vučić: Moram da im kažem, jer ne mogu kriti, da od kompromisa ništa neće biti.
    Tači: Bolje da ih podsetiš kako si više puta izjavio da neće biti ni prvi ni poslednji koji su između nečega i ničega izabrali skoro ništa.
    Vučić: Ma jok bre! Da bi ništa moglo da se proda kao skoro ništa treba biti bar malo kreativan. Na ljutu ranu ide ljuta trava. Nego zar ti zaista nemaš kakvu bolju ideju?
    Tači: Naravno da imam. Relokacija akcenta. Umesto na narodu, akcent treba da bude na tebi. Moramo od tebe da napravimo kosovskog junaka.
    Vučić: Da, ali kako?
    Evo ovako: Ti izjaviš da ideš, mi da ti zabranjujemo a ti ipak dođeš. Ljudi na Gazivodama oduševljeni više nego na Gazimestanu! Neće ni slušati šta im govoriš, niti će moći od ovacija.
    Vučić: Nije loše, nije loše, dramaturgija je dakle tu, samo što nam treba i koreografija. Ali to ću ja noćas.

    1. Bravo za komentar,Imenjace.
      Vucicu, apsolutno smo sigurni da te niko nece ponizavati kao onomad onu tvoju Sns-ovsku kreaturu Marka Djurica, a na zalost, naseg predstavnika.Pa ti i Taci ste najbolji ortaci,zar ne?

  5. Pa valjda je prvo trebao u Zadrugu 2.Nisu valjda penzioneri dzaba dali 20 miliona eura.Ali kako ova melodrama sa odlaskom u Srbiju u isto vreme sa zadrugom.Da li je to slucajnost ili mozda nesto drugo?

  6. Ne zameram Vam što ne odobravate neke poteze Predsednika, posebno kada su Kosovo i Metohija u pitanju. Ne slažem se ni ja sa ovom puzajućom i samoponižavajućom politikom, kao i ovim fingiranim pregovorima u kojima, stičem utisak, mentori Albanaca imaju za cilj samo da nam još malo zategnu uže oko vrata i ništa drugo. Jedino što je nashvatljivo je ogromna i, rekao bih, ogavna lična mržnja uneta u Vaš komentar, kao i primitivni vokabular kojim se opisuje moralno-fizički lik Predsednika Srbije?! Možda bih, kao obični gradjanin i to mogao da shvatim, jer nas bespredmetno i bolesno ostrašćenih ima mnogo ali, ne mogu da shvatim umobolne insuniacije, vezane za mučko ubistvo Olivera Ivanovića?! Ako ste toliko sigurni u Vaše pretpostavke, ili argumente koje imate, u vezi sa tim, zašto ne izadjete u javnost sa tim dokazima ili, kao anonimni komentator, iznesete makar deo tih saznanja? Ovako, imam utisak da pojedinci, svesno ili nesvesno, pokušavaju da „zavedu“ istragu o ovom zločinu, optužujući ljude koji nemaju veze sa tim. Postavljam Vam pitanje, da li ćete sutradan, kada se ovo ubistvo reši, a nadam se da hoće, prihvatiti istinu ili ćete i dalje zaslepljeni svojim ličnim animozitetima tvrditi kako je i ta istina montirana laž?! Vaša, ili moja, mržnja gospodine, nije argument. To je samo naš lični demon koji nas sputava da koristimo zdravi razum i ništa više.

  7. Kad te ne vodi pamet, mudrost, pozitivno iskustvo, dobre namere i dobra uverenja nego neuroticni paranoizam, ne znas ni sam sta ces uraditi jer ne vladas samim sobom, zato tu situaciju kompenzujes potrebom da vladas drugima, bar sa drzavom ako ne mozes svojom glavom

  8. Ali,da se kladimo: IPAK, ide i u Brisel,na sastanak sa Tačijem!Samo mnogo glupi ne vide da je taj štos o prekidu razgovora izmišljen kod velikog neprijatelja Srbije,koji ima i svoje ime: Mogerini!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.